moze uda sie tylną trojkątną szybke wyjąć i otworzyc tylne drzwi od wew?
Niestety. Przerabiałem temat pół roku temu. "Trójkącik" jest zintegrowany z całą tylną uszczelką drzwi. Taka atrakcja w ASO kosztuje ~420zł. Jak się później okazało, uszkodzenie mojej uszczelki było tak nieznaczne i tak nie wpływające na komfort i jej funkcjonalność, że wystarczyło tylko przefukać silikonem i powietrzem. Ale to mi powiedzieli mechanicy w ASO dopiero jak mi ją wymienili. :-)
Zamieszczone przez abstinent
piramida, otwórz szybę u siebie, zamknij samochód(możesz nie otwierać szyby i usiąść w środku) i spróbuj otworzyć drzwi klamką :diabelski_usmiech
Ale jeśli zamykając drzwi z pilota naciśniesz zamykanie drzwi DWA razy .....
W mojej opini to trójkąt tylny to mała forteca, nawet przy rozbieraniu drzwi ciężko go wyjąć, no a wybijając swoje kosztuje. Ubezpieczenie szyb panowie, to wcale nie jest takie drogie ! :wink:
W mojej opini to trójkąt tylny to mała forteca, nawet przy rozbieraniu drzwi ciężko go wyjąć, no a wybijając swoje kosztuje. Ubezpieczenie szyb panowie, to wcale nie jest takie drogie ! :wink:
witam , panowie jak czytam wasze posty o wybijaniu szyb to mnie krew zalewa. miałem taki sam problem z otwarciem drzwi,zajęło mi to ok 15 min, porostu koszt takiego zabiegu jest to jedyne 2 złote. nie będę się rozpisywał bo to dobra wskazówka dla złodziei. masz problem to zadzwoń 660596063 . a na pewno pomogę pozdrawiam
Komentarz