Witam dziś przy otwieraniu szyby nacisnełem przycisk otwierania i szyba spadła gwałtownie i niechce podnieść sie spowrotem. Co to może być coś się urwalo
mixoli, zapraszamy do lektury regulaminu, użycia szukajki, to dość proste.
Prawdopodobnie urwały się linki prowadnicy albo plastiki, w sumie nic dziwnego przy takiej temperaturze na zewnątrz. O2 FL widzę- czyżbyś nie oskrobał dokładnie lodu?
Tak informacyjnie - we wtorek w ASO dowiedziałem się o akcji serwisowej Skody dotyczącej przeprogramowania sterownika mechanizmu szyb bocznych (samoistne opadanie szyby właśnie) - cy cuś takiego. :shock: Jeżeli nie uszkodzenie mechaniczne - może to jest ten problem?
oolsztyniak, jeszcze lepiej jak do ASO ma się kilkadziesiąt km, bo w Busku-Zdroju jeśli dobrze podejrzewam to raczej go nie ma. Kraków albo Kielce. Sam też nic nie za kombinuje bo plastików sam zdjąć nie może. Niezłe jaja.
Tak informacyjnie - we wtorek w ASO dowiedziałem się o akcji serwisowej Skody dotyczącej przeprogramowania sterownika mechanizmu szyb bocznych (samoistne opadanie szyby właśnie) - cy cuś takiego. Jeżeli nie uszkodzenie mechaniczne - może to jest ten problem?
Hmmm... A ja miałem chyba miesiąc temu taki numer, że mi się szyby przednie samoistnie opuściły... Moje zdziwko było absolutne. Pomyślałem, że ktoś z biura kawał mi zrobił, ale nikt się nie chciał przyznac. Może to było właśnie to? O tej akcji nie słyszałem. Informują o tym właścicieli?
Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać... TomTom VIA125 na pokładzie
He, he... Dzwoniłem już. Wysłali niby info do użytkowników. Termin na przyszły tydzień :shock:
Coś mi się przypomina, że ktoś już miał na forum problem z samootwierającymi się szybami :ideia:
Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać... TomTom VIA125 na pokładzie
Komentarz