Zamieszczone przez piramida
[O2] Martwa Czeszka
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O2] Martwa Czeszka
Moja Octa ( taka jak w opisie) dzisiaj w trakcie jazdy zgasła, prawdopodobnie padł akumulator, bo zaczęło się od tego, że nie mogłem jej otworzyć pilotem , a kluczykiem tylko jedne drzwi. Po wymianie Aku, auto zaczęło kręcić rozrusznikiem ale nie odpala, nie działa dalej centralny oraz opuszczanie szyb. Dodatkowo zaświeciła się kontrolka od wspomagania kierownicy, ma ktoś jakiś pomysł ?service by Auto Tar
-
-
Luk@s, alternator, regulator napięcia, coś z kablem od wzbudzania... to musi obejrzeć elektryk, jednoznacznie nie da się powiedzieć na oko
Komentarz
-
ok , przewiozłem ją do speca, aczkolwiek myślałem, że go jakoś nakieruje konkretniej
bo w Dębicy jakiego mega fachury to nie ma od tych spraw.
Tak w ramach uzupełnienia, po podpięciu komputera nie ma komunikacji, będzie gdzieś mech szukał przerwy - jakieś sugestie ?service by Auto Tar
Komentarz
-
Normalne jak spadnie napięcie- po krótkiej adaptacji wraca do normy- na razie nie masz wspomagania.Zamieszczone przez Luk@skontrolka od wspomagania kierownicy,It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
ok wszystko jasne, ta tablica z przekaźnikami ześwirowała. A co do problemu komunikacji to coś było odłączone po prostu, ale udało się dojść ładu.service by Auto Tar
Komentarz
-
a dokładniej to co właściwie się stało?Zamieszczone przez Luk@sok wszystko jasneprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
elektryk powiedział, mi, że musiał poprawić (wiem brzmi enigmatycznie), ale nie oni nie lubią dzielić się wiedzą, tą tablicę z przekaźnikami i bezpiecznikami pod maską, że stamtąd szły zakłócenia. A brak komunikacji to po prostu poprzedni właściciel coś musiał odłączyć od kompa...service by Auto Tar
Komentarz
Komentarz