kicoro, dobra robota napisz mniej więcej jak odbywa się "montaż" (co trzeba wyciągnąć, żebyś to zrobił) i uderzaj w ogłoszenia komercyjne. Biorę to interesuje mnie przede wszystkim temp. oleju, boost.
zgubilem swoj jedyny klucz do auta. Czy istnieje mozliwosc dorobienia klucza po numerze VIN bez pierwowzoru czy raczej czeka mnie wymiana wszystkich zamkow ?
Jezeli jest taka opcja to jakie moga byc koszta i czy musze sciagac auto do serwisu ?
Jak ja się coś tam pytałem o dorobienie kluczyka to po vin zrobią, ale jak były zamki wymieniane to lipa :lol:
Koszt kompletnego kluczyka oko 500zł +kodowanie czyli samochód musi być u nich
Chyba że mogą podjechać pod samochód i zrobić na miejscu, ale pewnie nie mają przenośnego kompa :diabelski_usmiech
easierone,
chcesz to zrobić w ASO ? trochę drogo zapewne wyjdzie, ja bym na twoim miejscu poszukał jakiegoś zakładu co dorabiają klucze do aut, oni mają co trzeba wraz z kodowaniem i zapewne zrobią to taniej.
Podepnę się pod temat
Dzisiaj dorobiłem kluczyk tzn dokładnie to sam grot kupiłem na aukcji i przełożyłem do drugiego pilota który mam, ale nie jest od mojego samochodu, do zamka wchodzi idealnie, nie haczy.
Dam radę sam coś z tym zrobić żeby ewentualnie kiedyś odpalić samochód, czy bez vaga się nie obejdzie :?:
zgubilem swoj jedyny klucz do auta. Czy istnieje mozliwosc dorobienia klucza po numerze VIN bez pierwowzoru czy raczej czeka mnie wymiana wszystkich zamkow ?
Jezeli jest taka opcja to jakie moga byc koszta i czy musze sciagac auto do serwisu ?
Skoda Octavia II 2005r.
Pozdrawiam
jest możliwość dorobienia po VIN tyle, że w Zielonej Górze zgolą Cię jak za zboże (500 pln kluczyk ściągany z Mlada Boleslav oraz kodowanie) - sam się pytałem u nich osobiście.
Prościej CI będzie zrobić tak:
-kupujesz oryginalny kluczyk na allegro 170 pln
-wybierasz się do WŁAMYWACZA do DT Centrum i on CI wycina grot
-jedziesz do elektryka i koduje CI immo
przyjedź dzisiaj na spota w Zielonej Górze to pogadamy i doradzimy
Komentarz