[O2] Utrudniony rozruch silnika

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Wallsch
    Classic
    • 2010
    • 2

Gratuluje doskonałego wyboru auta!!!
    Ja w swojej Skodzie okleiłem folią bezbarwna progi z 2 powodów:
    1. tanim kosztem są zabezpieczone przed rysowaniem
    2. na razie nie stać mnie na wydatek blisko 200zł na ori plastikowe nakładki

Folię dostałem u gości co robią reklamy ścinki przeźroczystej i po kilku próbach wyszło całkiem dobrze. Przyklejasz na wodę i wyciskasz wodę spod foli jednocześnie gdzie trzeba podgrzewasz suszarką.
  • induro
    Classic
    • 2009
    • 10

Witam, dzisiaj w czasie jazdy zapalila mi sie kontrolka akumulatora, po zgaszeniu auta i ponownym zapaleniu juz sie nie swiecila, przy nastepnej probie odpalenia silnikiem zarzucilo ale auto nie odpalilo, i teraz jest tak ze raz na jakas ilosc odpalen silnik ruszy, slychac jakis dzwiek (nie jest to dzwiek pracujacego silnika) i auto nie zapala, a gdy odpali to wszystko jest ok, nie ma spadku mocy ani nic, obroty trzyma, nie mam pojecia co to moze byc? Mozecie mi polecic warsztat w Bialymstoku w ktorym mozna by bylo auto podlaczyc pod komputer?

Komentarz

• abstinent
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 4842
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

może alternator albo coś w tym stylu :| :?:

Komentarz

• loru
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 4286
        • Octavia II (1Z3)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez induro
        Mozecie mi polecic warsztat w Bialymstoku w ktorym mozna by bylo auto podlaczyc pod komputer?
        skontaktuj się z Ziomal http://forum.octaviaclub.pl/profile....wprofile&u=509
        zapewne pomoże bo do dobra dusza
        O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

Pracuję...