Witam zakupiłem autko tylko radyjko jest zakodowane i nie jestem pewien czy mam dobry kod (jeśli to jest kod?)Więc liczę na waszą pomoc przy jego rozkodowaniu załączam 2 zdjęcia radyjka i zawieszki na której jest kod?(a jeśli to nie kod to gdzie mam go szukać?)
Nie wiem jak w kontekście tego radia, które zakupiłeś, ale przy kluczyku masz tylko kody do immo. Kod do radia zdobędziesz podczas wizyty w ASO - wbiją numer seryjny radia + Twój VIN i otrzymasz kod PIN. Jeśli kupiłeś z drugiej ręki i nie dostałeś PIN'u, a w ASO wyskoczy na ekranie że radio kradzione, to masz niemal od ręki policję :-)
aha czyli ten 4 cyfrowy kod tam to nie do radyjka...?i nie warto nawet próbować?a autko kupiłem sprowadzone z niemiec od 2 właściciela...i radyjko było więc raczej nie kradzione ?aha i ile taka wizyta w aso...?
nie wiem jak kaseciak ale symfony cd pamięta numer vin autka (odczytuje po magistrali) czyli jak dzialalo w tym aucie to się uruchomi po przekręceniu stacyjki.
Jezeli nie to wyciagnij radyjko i zobacz czy ktos nie napisał na obudowie kodu.
Jeżeli to tez nie to serwisy elektroniczne rozkodowują radyjka za około 50zl
raz spróbuje...bo jak załączam to po chwili jest 1000 czyli wpisać kod a czym go zatwierdzić? spróbuje ten z zawieszki jak lipa zadzwonie do serwisu albo jakiś magik pozostaje...
Komentarz