Siemanko mam taki problem podczas jazdy zapaliły mi się AIR BAG climatronik przestał działać, szyby nie chcą sie zamknąć i wyświetlacz na licznikach wariuje pokazuje że drzwi sa raz otwarte a raz zamknięte. A w dodatku samochód zgasł i nie chce teraz odpalić.
posprawdzam te przekaźniki wszystkie dokładnie a gdzie jest moduł konfortu w oktavi bo to moja pierwsza oktavia i mam ja zaledwie 3 dni i nie bardzo wiem co gdzie jest
posprawdzam te przekaźniki wszystkie dokładnie a gdzie jest moduł konfortu w oktavi bo to moja pierwsza oktavia i mam ja zaledwie 3 dni i nie bardzo wiem co gdzie jest
W kolumnie kierownicy, od spodu, mniej więcej w okolicach uchwytu do regulacji kolumny kierownicy. Prawdopodobnie trzeba ściągnąć plastik górny i dolny z kolumny (jest gdzieś na forum opis).
Miałem podobne objawy tzn zapaliły mi się wszystkie ikonki (poduszka, abs etc.) podświetlanie mi padło i jak zgasiłem samochód to odpaliłem dopiero po kilku godzinach, wszystko to stało się po tym jak "utopiłem" w kałuży samochód, skończyło się wymianą alternatora.
WT 45581Ciemnozielona Skoda Octvia I Sprzedana WT 514** Srebrny VW Sharan
Komentarz