Chodzi o to, że nie będę chciał rezygnować z tylnych głośników, a jedynie podłączyć subwoofer jako "pogłębiacz" basu. Wiem, że jest wyjście awaryjne - dokupić adaptery na kable głośnikowe (np. te na tył) i do nich podłączyć przewody sygnałowe subwoofera (miałem tak kiedyś, w Audi 100 - w posiadanym wtedy Sony nie miałem wyjścia na wzmak). Ale - z tego, co pamiętam - dźwięk wtedy był niespecjalny...
Jechała i zgasła
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Jechała i zgasła
Witam posiadam skode octawie 1.9 tdi 130 km warsie raider wracałem i w pewnym momencie zgasła i już nie chciała odpalić wiecie co to możne być ? Nie pala mi się żadne kontrolki które by sygnalizowały jakaś awarieDawidek33
-
Pasek rozrządu, przekaźnik n109, możemy tak długo strzelać....W zalewie Wiślanym pływał dziadek z babką,
Babka utonęła do góry kudłatką.
Oj nie żal mi babki jak tej jej kudłatki,
Bo bym sobie uszył pomponik do czapki!!!
Komentarz
-
-
Komentarz
-
sprawdź czy są wszystkie bezpieczniki dobre
miałem podobnie w VWB5 1,9TDI i długo jeździłem z tą usterką bo mi paliło bezpieczniki aż okazało się że to kwestia wymiana pompy paliwa.
Komentarz
-
Odpaliła. Najprawdopodobniej w paliwie które zatankowałem było chrzczone wodą i któryś wężyk paliwowy się zatkał wczoraj jak było już na plusie to odpaliła. albo to coś innego jeżeli jeszcze raz mi się tak zdarzy to będę szukał przyczynny gdzie indziej .Dawidek33
Komentarz
-
-
sprawdź czy w filtrze paliwa nie ma wody, znajomy ostatnio zatankował 20 litrów, po czym z baku wypompowaliśmy 5 litrów wodyWszystkie błędy ortograficzne, gramatyczne, składniowe i inne są popełnione celowo i podlegają prawu autorskiemu.
Komentarz
Komentarz