[b] wojtech, rozważ jeszcze Meguiar's Natural Shine Protectant a jako mocny dressing na zewnątrz 303 Aerospace Protectant.
Na zewnątrz chce zakupić Meguiars Ultimate Protectant.
Natomiast mam problem co do środka, chciałem Poorboy's Natural Look ale problem jest z jego dostępnością.
Witajcie, problem wysapił wczoraj jak pojechałem pod zalew w Dąbrowie, zgasiłem auto posiedziałem kilka chwil w nim i ruszam, zauwazyłem ze nie działaja kierunkowskazy, swiatła drogowe sa ok !
Zajrzałem do puszki bezpiecznikow i zauwazylem spalony bezpiecznik, mowie mała kawa do wypicia, wymieniłęm spaliło.
Dziś rano zamiast bezpiecznika o wartosci 10 A, włożyłem 35 A , tylko po przekreceniu stacyjki na zapłon zaiskrzyło sie z bezpiecznika i go upaliło. Gdzie szukac zwarcia ? Dodam ze awaryjne działaja normalnie, przy załączeniu prawego czy lewego kierunku nie ma zadnych dzwieków i sygnałów swietlnych, no i przy zamykaniu auta z pilota kierunki działąja jak i przy załaczonym alarmie.
Czy to może być przełącznik od kierunkowskazów ? Skoro światła postojowe kierunkowe prawe i lewe działa prawidłowo ?
Komentarz