jeżeli walnięte byłyby przewody WN albo świece to na gazie tym bardziej powinny być jakieś objawy
[O2] problem w kupnie lusterek full opcji
Zwiń
X
-
[O2] problem w kupnie lusterek full opcji
jako nowy użytkownik forum witam wszystkich
mój problem może jest trochę nietypowy. Co prawda nie mam skody ale inne auto z grupy vag, chce kupić lusterka z skody II te przed liftem- full opcję czyli kierunek i podświetlanie, grzane lustro, el. regulowane i el. składane i fotochrom też mile widziany
problem tkwi w tym że nie wiem ile kabli musi mieć lustro do tych funkcji, jakie funkcję ma gdy ma 8 czy 7 kabli a jakie funkcję gdy ma 14( tu raczej nie ma problemu bo 14kabli to full opcja chyba??)
i jak działa ten wkład samo ściemniający? jakieś zasilanie tylko jest mu potrzebne czy musi mieć jakiś sterownik?
-
-
Zamieszczone przez matisimA o składanych to możesz pomarzyć :lol:
Może na Anglię robili...albo gdzieś dalej
A i opcja składania jest w każdych, tylko w niektórych elektryczna :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentDopiero w FL jest opcja el składanych
zasadniczo rarytasprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentTylko pewnie żeby to działało to musi być cała reszta(fotele itp)przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz