[O1] Pytanie o lakier - ważne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kapa9
    Drive
    • 2010
    • 88

pozdrowienia dla kierownika ciemnej O1 htb WGxxx chyba, mijanej dziś w Ząbkach koło 15:20 auto miało znaczek na grillu i zobaczyłem go w ostatniej chwili.
    L&K
  • Pawka123
    Ambiente
    • 2009
    • 175

Czołem koledzy.
    Mam małe pytanko,może ktos z Was się orientuje czy w autkach O1 przed i po lifcie kolor srebrny metalik miał taki sam odcień czy jednak troche inny był stosowany do lakierowania??Mówię tu o pojazdach z roku produkcji między 98 a 2002 góra 2003.Musze zmienić drzwi,bo nie chce malować pół auta i mam do kupienia z 99 roku z wersji przed liftem.Dzięki za szybką podpowiedź.
    Pozdrowionka
    JEST Skoda Octavia II 1,9 TDI 105 KM Kombi 2007r. ELEGANCE

BYŁO Skoda Octavia 1,9 TDI 110 KM Kombi 2000r. ELEGANCE

Komentarz

• krzysiek13
      L&K
      • 2010
      • 1155

dobieranie elementów pod kolor mało kiedy się udaje :evil: Odcieni jest cała masa, nawet dwa te same potrafią się różnić. Proponuję nie napalać się na drzwi pod kolor, tylko poszukać tańszych, ładnych i dobrego lakiernika
      Octavia

Komentarz

• mikolaj93
        Rider
        • 2009
        • 385
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Jak możesz to przystaw drzwi do auta i będziesz widział. Moim zdaniem może się kolor różnic (Wiadomo oddziaływanie warunków atmosferycznych padanie słońca itp). A chyba od 2001 były stosowane lakiery wodne.
        Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
        !!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
        Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!

UNIDEN USER

Komentarz

• krzysiek13
          L&K
          • 2010
          • 1155

Pawka123 Podjedź na baranowicką, po prawej są przynajmniej dwa szroty, może coś wybierzesz fajnego w przystępnej cenie
          Octavia

Komentarz

• Pawka123
            Ambiente
            • 2009
            • 175

k085 przyznam szczerze,że te szroty u Nas to są nie koniecznie niestety.Zawsze jak czegoś szukałem,to przewaznie lipa,a jesli chodzi o części do Octavki to już w ogóle.Kiedys w audi B4 wymieniałem tez srebrne drzwi i przyznam,że nic a nic nie było widać.Niestety szukam drzwi na allegro i z przymiarką to jest problem.Mam dwie propozycje drzwi w ładnym stanie z octy 99 oraz 2002 z tad moje pytanie w która stronę bardziej sie kierować.Oczywiście nie nastawiam sie,że będzie identyko,ale chodzi mi głównie o to,żeby nie różniły sie zbytnio.Tak sie przedstawia cała sytuacja,ale serdeczne dzięki za podpowiedzi.3majcie sie
            JEST Skoda Octavia II 1,9 TDI 105 KM Kombi 2007r. ELEGANCE

BYŁO Skoda Octavia 1,9 TDI 110 KM Kombi 2000r. ELEGANCE

Komentarz

• krzysiek13
              L&K
              • 2010
              • 1155

no to jedź przymierzać może będziesz miał szczęście
              Octavia

Komentarz

Pracuję...