ale co wibruje? tarcza? docisk? pedał? jak lekkie? ledwo czuć? narywa lekko całą budą?
Zamieszczone przez seba12a
Pewnie 250kk przejechane ?
Przecież nie od dziś wiadomo, że nie ma kierowców, którzy jeżdżą rocznie więcej niż 25kkm i sprzedają samochód :P 250kkm uważa się za starego łupa żeby tylko ludzie zdawali sobie sprawę z tego, że śmigają wozy ze 150kkm na szafie co mają nalatane grubo ponad pół miliona w nienagannym stanie...
Na pewno czuje wibracje na wcisnietym pedale sprzegla a ten typ tak ma - Jak przesiadałem sie z Focusa tez od razu to odczulem na jezdzie probnej. Teraz nie zauważam tego w ogole ...
Na pewno czuje wibracje na wcisnietym pedale sprzegla a ten typ tak ma - Jak przesiadałem sie z Focusa tez od razu to odczulem na jezdzie probnej. Teraz nie zauważam tego w ogole ...
W octavii TDI tak ma być. Delikatne wibracje pedału sprzęgłą są normalne.
to sa objawy padajacego koła dwumasowego(takie same objawy byly w mojej octavce a potem to wibracje i stuki w skrzyni)koszt koła ze sprzegłem(firmy luk) + robocizna = 1350 zł. :cry:
a nie lozysko oporowe?! pozatym to bardzo powszechne, chyba nie ma sie co przejmowac na zapas, ja tez tak mam a sprzeglo chodzi dobrze, a jak sie dwumas wysra to zalozy sie jednomas.
Komentarz