maglownica problem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mariusz11
    Classic
    • 2011
    • 15

maglownica problem

Koledzy - ostrożnie , ale chyba mogę odtrąbić sukces z moim "zboczeniem w prawo".
    Otóż w piątek byłem na przeglądzie w INTER-AUTO w Krakowie na Zakopiańskiej i zgłosiłem do zlecenia nurtujący i irytujący nas problem.
    Po 2 godzinach octa była po przeglądzie (30 tys) i z naprawioną usterką! Wykluczając naturalne lekkie (podkreślam lekkie) zbaczanie z trasy wynikające z profilu drogi - jest OK. Niestety nie wiem, co robili - nie bardzo chcieli się przyznać. Ale obiecali, że jeżeli zjawi się ktoś z OCP z tym samym problemem to pomogą :szeroki_usmiech
    Dla mocno zainteresowanych - dzwońcie do P. Michała Kwaśnego w tym serwisie (12) 26-01-640 i pytajcie o czarną octę z OCP która była na przeglądzie w piątek. Myślę, że przyciśnięty do muru wyjawi "tajemniczą naprawę".
    Pozdrawiam i mam nadzieję, że wkrótce zamkniemy temat z braku nowych wpisów :diabelski_usmiech
  • spoq
    Drive
    • 2010
    • 95

maglownica problem

Witam
    Tylko nie piszcie ,że było...
    Leje mi się z maglownicy (octavia 1 1,9tdi) . Musze szybko ją zmienić . Proszę o jakiś sprawdzony namiar na firmę gdzie dobrze regenerują maglownice. ops:

Komentarz

• robekcool
      RS
      • 2009
      • 2041
      • Octavia II (1Z3)
      • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

Wesoła . Broniewskiego 25
      www.k-mot.pl
      Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
      Autoholowanie.
      Robert Kulma

Komentarz

Pracuję...