[O2] Brak kierunku i lampki ostrzegawczej w drzwiach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • hiena
    Classic
    • 2012
    • 1

Również wybieram się w tym roku do Włoch ale tylko do północnej ich częsci :szeroki_usmiech Napewno trzeba zarezerwować coś jeszcze będąc w Polsce. Jeżeli chodzi o mnie to noclegów po drodze nie rezerwuję tylko mniejwięcej wcześniej sprawdzam co gdzie jest (a gdzie dokładnie wypadnie postój to się okaże w trakcie podróży). Jeżeli jedzie sie głównymi drogami to sądzę, że można tankować na każdej stacji, ja mam zawsze tylko wątpliwości do stacji znajdującymi się daleko od głównych szlaków.
    No to widze, że pare osób z OCP się wybiera w tym samym kierunku, więc może gdzieś się zobaczymy na trasie bądź miejscu :?:
  • leonex
    Classic
    • 2011
    • 1

Witam
    Miał ktos problem z kierunkiem w lusterku i lampka ostrzegawcza sygnalizujaca otwarcie drzwi(czerwono-biała na dole)?
    Tzn. obie te rzeczy znajduja sie w tych samych drzwiach i przestały nagle swiecic.
    Czy te lampki maja wspolny bezpiecznik?
    Ma ktos pomysł jaka przyczyna moze być tego problemu?

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

leonex, przyczyna może prosta ale chyba masz przełamana kabelki

Komentarz

• kowal 2002
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 5161

leonex, zajrzyj do kostek w tym gumowym przepuście między drzwiami a słupkiem. Tam czasami wnika woda i wszystko zżera. Miałem tak w jednej firmówce i objawy też były podobne...
        Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
        Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

Pracuję...