No i na dzień dzisiejszy mamy zamówienie na łącznie 25 sztuk wzoru nr 1 i 7 sztuk wzoru nr 2 :wink: Wolno idzie...
mikrostyk?
Zwiń
X
-
mikrostyk?
witam, od jakiegos czasu po otwarciu drzwi przednich nie zapala sie lampka otwartych drzwi, nie brzeczy jak są zapalone światla, etc.
zauważyłem ze czasami coś jakby mignie i wszystko
czy ktoś z was mial podobny problem?
gdzie mam szukać przyczyny?
doczytałem sie coś o mikrostyku, ale poza bez bolesną wymianą samego mikrostyku, to czytałem ze dobranie sie do zamka jednak wiąze sie z odrobiną zabawy.
Moja O1, 2003, TDI?
Proszę o podpowiedz gdzie szukac rozwiazania problemu.
Pozdr.Skoda i nie tylko: Skoda, warsztaty, opinie
-
-
Ja miałem identyczny problem tyle że w tylnych drzwiach. Skończyło się wymianą zamka.
Kupiłem zamiennik założyłem i śmiga.
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016
Komentarz
-
-
Re: mikrostyk?
Zamieszczone przez chelbekwitam, od jakiegos czasu po otwarciu drzwi przednich nie zapala sie lampka otwartych drzwi, nie brzeczy jak są zapalone światla, etc.
zauważyłem ze czasami coś jakby mignie i wszystko
czy ktoś z was mial podobny problem?
gdzie mam szukać przyczyny?
doczytałem sie coś o mikrostyku, ale poza bez bolesną wymianą samego mikrostyku, to czytałem ze dobranie sie do zamka jednak wiąze sie z odrobiną zabawy.
Moja O1, 2003, TDI?
Proszę o podpowiedz gdzie szukac rozwiazania problemu.
Pozdr.ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
-
chelbek, miałem podobnie z tylnymi drzwiami: nie miałem kontrolki otwartych drzwi na desce i nie zapalało mi się światło wewnątrzne po otwarciu drzwi, po przejrzeniu forum doszedłem do wniosku że to mikrowłącznik poszedł w zamku. Dziś byłem z wizytą w W-wie przy ul. Syreny 14 gdzie wymienili mi ten mikrowłącznik za 120zł i teraz jest gicior. Widze że jesteś z Wołomina dlatego też Ci polecam ten zakład. Czas robocizny: 2 godzinki
Komentarz
-
Komentarz