No i na dzień dzisiejszy mamy zamówienie na łącznie 25 sztuk wzoru nr 1 i 7 sztuk wzoru nr 2 :wink: Wolno idzie...
mikrostyk?
Zwiń
X
-
mikrostyk?
witam, od jakiegos czasu po otwarciu drzwi przednich nie zapala sie lampka otwartych drzwi, nie brzeczy jak są zapalone światla, etc.
zauważyłem ze czasami coś jakby mignie i wszystko
czy ktoś z was mial podobny problem?
gdzie mam szukać przyczyny?
doczytałem sie coś o mikrostyku, ale poza bez bolesną wymianą samego mikrostyku, to czytałem ze dobranie sie do zamka jednak wiąze sie z odrobiną zabawy.
Moja O1, 2003, TDI?
Proszę o podpowiedz gdzie szukac rozwiazania problemu.
Pozdr.Skoda i nie tylko: Skoda, warsztaty, opinie
-
-
Ja miałem identyczny problem tyle że w tylnych drzwiach. Skończyło się wymianą zamka.
Kupiłem zamiennik założyłem i śmiga.
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016

Komentarz
-
-
Re: mikrostyk?
Sam sobie odpowiedziałeś Mikrostyk lub zimne luty na płytce a jak wszystko padło od razu to przełamany kabelekZamieszczone przez chelbekwitam, od jakiegos czasu po otwarciu drzwi przednich nie zapala sie lampka otwartych drzwi, nie brzeczy jak są zapalone światla, etc.
zauważyłem ze czasami coś jakby mignie i wszystko
czy ktoś z was mial podobny problem?
gdzie mam szukać przyczyny?
doczytałem sie coś o mikrostyku, ale poza bez bolesną wymianą samego mikrostyku, to czytałem ze dobranie sie do zamka jednak wiąze sie z odrobiną zabawy.
Moja O1, 2003, TDI?
Proszę o podpowiedz gdzie szukac rozwiazania problemu.
Pozdr.
ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
-
chelbek, miałem podobnie z tylnymi drzwiami: nie miałem kontrolki otwartych drzwi na desce i nie zapalało mi się światło wewnątrzne po otwarciu drzwi, po przejrzeniu forum doszedłem do wniosku że to mikrowłącznik poszedł w zamku. Dziś byłem z wizytą w W-wie przy ul. Syreny 14 gdzie wymienili mi ten mikrowłącznik za 120zł i teraz jest gicior. Widze że jesteś z Wołomina dlatego też Ci polecam ten zakład. Czas robocizny: 2 godzinki
Komentarz
-
Komentarz