[O2] Napis PHONE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Zikzik
    Classic
    • 2011
    • 1

[O2] Napis PHONE

Zamieszczone przez lilo
    Zamieszczone przez Tony065
    podeślij coś na pw
    Ej a wy co tam macie za tajemnice :wink: :P
    lilo o ile się nie mylę to końcowym etapem prywatki była kąpiel na waleta płci męskiej, a płeć żeńska - jacuzzi w stringach :diabelski_usmiech
  • joorii
    Classic
    • 2010
    • 28

[O2] Napis PHONE

Witam

Mam problem z zestawem głośno mówiący CK-7W a mianowicie nie mogę pozbyć się napisu PHONE z wyświetlacza radia. Nie ma znaczenia czy samochód jest włączony czy wyłączony czy kluczyk jest w stacyjce czy też nie, napis ciągle widniej. Największy problem jest w tym że widniejący napis doszczętnie rozładowuje mi akumulator. Problem znika w momencie gdy ściągnę klemę z akumulatora ale to też pomaga na chwilę. Wczoraj tak zrobiłem myślałem że problem ustąpił, radio działało poprawnie,a tu dzisiaj schodzę do samochodu patrze a ten napis znowu powrócił . Dodam że podchodząc do samochodu to w telefonie bluetooth ma wyłączony. Miałem taki pomysł żeby odłączyć akumulator żeby go nie rozładowywać ale wtedy nie mogę samochodu zamknąć a jak najpierw go zamknę a później ściągnę klemę to uruchamia się alarm i jestem w kropce Odłączenie bezpiecznika nr F19 nie przynosi efektu i tu moje pomysły się kończą. Bardzo proszę o pomoc, Pozdrawiam

Komentarz

• leff
      Elegance
      • 2004
      • 862

IMO masz trafiona centralke zestawu

czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel

Komentarz

• kowal 2002
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 5161

Odłącz żółty przewód idący od centralki CK-7W do radia i napis powinien zniknąć. Oczywiście nie będzie automatycznego ściszania radia przy połączeniu, ale aku się nie rozładuje. Potem trzeba sprawdzić centralkę, czy faktycznie podaje cały czas sygnał MUTE, czy to tylko niedopasowanie poziomów. Jeśli niedopasowanie to można spróbować dać mały przekaźnik między centralka a radiem.
        Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
        Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• daneczek76
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 3642
          • Toyota

Ja osobiście tez miałem wyskakujący napis phone w radiu w swoim starym samochodzie ,przyczyną był przewód od radia idący do zestawu, odizolowany i dotykający do masy.
          [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• joorii
            Classic
            • 2010
            • 28

Zamieszczone przez leff
            IMO masz trafiona centralke zestawu
            Jakbyś mógł wytłumaczyć mi co oznacza skrót IMO??

Komentarz

• leff
              Elegance
              • 2004
              • 862

In My Opinion

czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel

Komentarz

Pracuję...