1) ppasztet - BT zestaw
2) samin -kiera 3 ram gladka skora MF
3) kpl pedalow z podstopnica rs
4) lukaszz : czujnik przedni samopoziomowania 1K0 941 274 C /czujnik tylny samopoziomowania 1K0 941 273 N / 5M0 907 357 C wersja SW 148
5) cisza - CISZA – brewki sport o2fl / podstopnica x1 / brewki agresor / grill o2fl bez znaczka siatex
6) blackrs - wydech 1.6 mpi
7) robert wroclaw - kiera mf przed fl / ramka radia / prowadnica kabli lusterka fotochrom
piramida - tituturumtu - wiem co, ale nie wiem czy moge ujawniac
9) kolega z Płocka - listwy RS białe
10) rokzbagien - listwa czarna kombi
11) Aras - lampa lewy tył OIIFL oraz zestaw lustro wew fotochrom + plastiki + kable + sensor + wlacznik auto
12) Doba - xenon o2 przed fl
13) Kolega z Wroclawa - zestaw BT 3 premium (D) / kier 3 ramienna gładka / columbus
14) 2 wlaczniki auto
16) Sulli - kiera 3 ramienna perforowana skora sztuk 2
17) pio_wwa - kiera 3 ramienna z mf + kabel, pedały rs, listwy z napisem octavia, manetki do tempomatu zespolone i moduł tylko nie wiem jeszcze który model.
18) meridomaniak - O2 - klamki wewnątrz chrom + końcówki od RS'a O2 51mm
Osoby pogrubione poprosze o adresy do wysylki.
2) samin -kiera 3 ram gladka skora MF
3) kpl pedalow z podstopnica rs
4) lukaszz : czujnik przedni samopoziomowania 1K0 941 274 C /czujnik tylny samopoziomowania 1K0 941 273 N / 5M0 907 357 C wersja SW 148
5) cisza - CISZA – brewki sport o2fl / podstopnica x1 / brewki agresor / grill o2fl bez znaczka siatex
6) blackrs - wydech 1.6 mpi
7) robert wroclaw - kiera mf przed fl / ramka radia / prowadnica kabli lusterka fotochrom
piramida - tituturumtu - wiem co, ale nie wiem czy moge ujawniac
9) kolega z Płocka - listwy RS białe
10) rokzbagien - listwa czarna kombi
11) Aras - lampa lewy tył OIIFL oraz zestaw lustro wew fotochrom + plastiki + kable + sensor + wlacznik auto
12) Doba - xenon o2 przed fl
13) Kolega z Wroclawa - zestaw BT 3 premium (D) / kier 3 ramienna gładka / columbus
14) 2 wlaczniki auto
16) Sulli - kiera 3 ramienna perforowana skora sztuk 2
17) pio_wwa - kiera 3 ramienna z mf + kabel, pedały rs, listwy z napisem octavia, manetki do tempomatu zespolone i moduł tylko nie wiem jeszcze który model.
18) meridomaniak - O2 - klamki wewnątrz chrom + końcówki od RS'a O2 51mm
Osoby pogrubione poprosze o adresy do wysylki.
Komentarz