jak zdemontowac tylny zderzak w O2 kombi?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • andihaj
    Classic
    • 2011
    • 12

Pozdrowionka dla obtrąbionego kolegi czarnej O2 FL WX 66XXX :diabelski_usmiech
    Dzisiaj około 16.30 na wisłostradzie przed tunelem

Trąbiłem wcześniej też, ale troszkę byłeś zajęty rozmową :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech

[ Dodano: Sro 10 Sie, 11 18:18 ]
    mamaj12, To sesika pora
  • revolta12
    Drive
    • 2010
    • 49

witam. mam problem tego typu, ze wyswietlił mi bład na vagu uszkodzony prawy tylny czujnik parkowania. chciałem sie dzis do niego dostac, zdjąłem osłone pod spodem ale niestety jest tam belka, reke da sie włozyc ale juz nie da rady wypiac kostki lub wogóle sie dostac do czujnika, trzeba zdjac zderzak. mam pytanie jak sie to robi bo od dołu wszystko poodkrecałem, chlapaki odkreciłem, tylko nie wiem co dalej, jak go zdemontowac od góry zeby go całkiem od samochodu odjac? w szukaj przeszukałem troche tematów ale nie mogłem znalezc konkretnie odnosnie demontazu. jak ktos to robił lub wie cos na ten temat to prosiłbym o pomoc, za która z góry dziekuje

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

revolta12, no to masz przesrane. nie wiem czy da się dostać do czujników bez zdejmowania zderzaka ale żeby go zdjąć trzeba trochę nad tym posiedzieć. trzeba zdjąć oba boczki w bagażniku aby odkręcić 2 śruby trzymające boki zderzaka

1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

Pracuję...