Ja też bym brał nową z salonu - przynajmniej będziesz pewien czym jeździsz :wink:
wymiana zawiasu drzwi
Zwiń
X
-
wymiana zawiasu drzwi
proszę o poradę jak bezpiecznie wymienić zawiasy drzwi o ile zawias dolny od strony kierowcy przednich drzwi w skodzine z 2003 r nie powoduje większego problemu o tyle ten górny szczególnie końcówka zamontowana do słupka to jakaś tragedia, prosze o info????
[ Dodano: Sob 19 Lut, 11 16:26 ]
i co nikt nie wymieniał zawiasów drzwi od strony kierowcy???? hmmm
-
-
Zamieszczone przez radan0proszę o poradę jak bezpiecznie wymienić zawiasy drzwi o ile zawias dolny od strony kierowcy przednich drzwi w skodzine z 2003 r nie powoduje większego problemu o tyle ten górny szczególnie końcówka zamontowana do słupka to jakaś tragedia, prosze o info????
Ale...możesz zrobić tak:kup nowy zawias i rozbierz go .Wymień sam sworzeń,który jest mocowany nakrętką.Potrzebna pomoc przy podtrzymaniu drzwi.Zaletą jest to,że masz nowy/stary zawias w kolorze nadwozia.Luz będzie znikomy lub wcale.
Komentarz
-
-
Krzycho-63, Witam mam bardzo WIELKA prośbę czy możesz napisać jak wyciągnąć stary sworzeń z dolnego zawiasu drzwi przednich lewych?? czeka mnie ta operacja lecz nie wiem jak się do tego zabrać będę wdzięczny za pomoc. pisz na [email protected] JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI
Komentarz
-
Komentarz