Macie może jakieś namiary na sprawdzonego sprzedawce? Chcę kupić opony zimowe do Clio
Ja ci mogę podac sprawdzonych i tanich sprzedawców z Lublina. Nie mam pojeia z kąd jesteś bo nie uzupełniłeś tego pola w swoim profilu
A jesli chodzi o Lublin to polecam firmę Orzeł albo Sabat, mają chyba najpelsze ceny opon w mieście.
Witam,
po podłączeniu się do kompa u mechanika pokazał się taki błąd- "system odpowietrzania zbiornika paliwa".O co w tym chodzi i czy ten błąd może mieć wpływ na rosnące obroty silnika?
Z góry dziekuję za pomoc!
Układ odpowietrzenia zbiornika paliwa z zasobnikiem z węglem aktywnym nie dopuszcza do przedostania się oparów paliwa (węglowodorów) do atmosfery.
Masz gdzieś zapisany jaki nr był tego błedu?
Wg Elsy jeżeli był to błąd 16825 to należałoby sprawdzić:
- elektrozawór N80 na zasobniku z węglem aktywnym,
- węże i przewody połączeniowe od zbiornika paliwa aż do zespołu sterującego przepustnicy,
- na podstawie schematów elektrycznych sprawdzić przewody i złącza.
Dzięki,czyli idąc za Twoimi wskazówkami,lekko rosnące obroty mogą btc tez od tego?
Raczej chyba nie, u mnie też pojawiał się sporadycznie błąd układ odpowietrzania i nie powodowało to podwyższenia obrotów. Podwyższone obroty mogą być spowodowane np przez uszkodzenie lub złą adaptację przepustnicy, nieszczelność pomiędzy przepływomierzem, a kolektorem lub coś całkiem innego.
Komentarz