Złe wskazanie poziomu paliwa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maciek_eje
    Classic
    • 2012
    • 8

Zamieszczone przez lukaszz
    Witam,
    Mam w końcu komputer, tempomat oraz kierownicę multifunkcyjną w mincie. Sterownik z końcówką cd, manetka tempomatu z końcówką f (różnica na pinie nr 10 w porównaniu z manetką g, trzeba go zmienić i działa) , manetka komputera z j. Przy sterowniku cf nie chciał działać klakson.

Kolego.
    Jaki miałeś pierwotnie moduł kierownicy? Co z tym klaksonem na końcówce CF?
    Pytam bo mam CQ i zamówiłem właśnie CF i zastanawiam się po przeczytaniu twojego postu czy nie lepszy byłby CD.

Pozdrawiam
    Marcin

[ Dodano: Czw 25 Sie, 11 10:15 ]
    Który moduł lepszy zamiast CQ. CD czy CF?
    Ja wybrałem CF bo chyba nowszy.

Pozdrawiam
  • dawidek33
    Classic
    • 2010
    • 17

Witam czym może być złe wskazanie paliwa. samochód dziś mi zgasł i jak się okazało nie było paliwa chociaż wskaźnik mi pokazywał że paliwo jest. rezerwa nawet się nie zapaliła. Może wiecie co jest nie tak.
    Dawidek33

Komentarz

• bobasek
      Rider
      S_OCP Member
      • 2005
      • 326

a jaka była u Ciebie temperatura?
      zimą to różne rzeczy się dzieją - pewnie pływak w zbiorniku się przykleił albo przymarzł i pokazał za dużo
      po zatankowaniu wskazania się zmieniły?
      5,5l/100

Komentarz

• dawidek33
        Classic
        • 2010
        • 17

tak wskazania się zmieniły. Po wlaniu paliwa i sprawdzeniu czy pompa podaje paliwo odpalił bez problemu. Przed zatankowaniem sprawdziłem filtr paliwa był pusty. jeszcze przed zatankowaniem pompa nie podawała paliwa tez to sprawdziłem. to już drugi raz mi się tak zdarzyło. było - 6 stopni bo to było dziś po południu
        Dawidek33

Komentarz

Pracuję...