[O2] Rysy na szybie bocznej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • integrator
    Classic
    • 2007
    • 12

Zamieszczone przez octaviars1
    ale zaden blad nie wyskoczyl na komputerze wiec podpiecie nie sadze, zeby cos dalo.
    Jaki koszt takiego silniczka? trudna jest wymiana?
    wymiana nie jest trudna. Ale trzeba jeszcze ocenic czy to faktycznie silniczek i w której lampie. Tu niech sie fachowcy wypowiedza. Z tego co wiem to w ASO chyba nawet nie do dostania, bo jak sprzedawalem 1 silniczek to kupujący mi to mówił. Moge opylic za 60 zl + 10 zł wysylka po wplacie na konto lub 15zł pobranie.
  • ZYBI68
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 697
    • Octavia II (1Z3)
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Witam czym spolerować szybę boczną aby zlikwidować rysy od otwierania szyby oraz co mogło spowodować rysy tylko w górnej części szyby, gdyby był piasek lub kurz rysy były by na całej długości a nie tylko 5 cm od góry.
    Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl

Komentarz

• slawek31113
      Elegance
      • 2007
      • 824

Być może masz w okolicy kotki, które buszują po Twoim aucie. W moim przypadku wlasnie tak jest.
      OII 1,4 TSI CAXA blekmiedzik

Komentarz

• ZYBI68
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 697
        • Octavia II (1Z3)
        • BKD 2.0 TDI 140 KM

slawek31113, Fakt koty są nawet plaga ale zawsze siadały na masce. Czy usuwałeś czymś te rysy.
        Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl

Komentarz

• __PIOTR
          Drive
          • 2010
          • 60

Kupiłem kiedyś na allegro w firmie chemicznej taki proszek do usuwania rys ze szkła. Mnie został ślad na szybie po wycieraczce do której sie przykleił kawałek asfaltu. Pomogło w 100%. Troche polerowania ale da rade to zlikwidować. Jak podejde do garażu i zobacze jak to sie nazywało dam znać.

Gdzieś posiałem ten preparat ale popatrz może na to :

[ Dodano: Nie 13 Mar, 11 22:03 ]
          ZNALAZŁEM
          Tym polecam polerować szyby po śladach po wycieraczkach itp.

Pozdrawiam
          __PIOTR

Komentarz

Pracuję...