[O2] Silnik 1,9 TDI 105km. problem z przyspieszaniem

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • a19
    Classic
    • 2012
    • 1

Temat wyborczy skłonił mnie do napisania programu wyborczego

"Witam moich sympatyków i osoby jeszcze niezdecydowane na kogo oddać swój głos...

Drodzy rodacy! Nie chcem ale muszem startować w kampanii wyborczej z uwagi na totalną beznadziejność moich kontrkandydatów. (przerwa na oklaski)
    Drodzy rodacy! I have a dream... Mam sen..., że pewnego dnia Polska będzie wspaniałym krajem... Jeśli tylko zostanę wybrany na prezydenta (lub posła, burmistrza, wójta itd - niepotrzebne skreślić) sprawię, że wszystkim będzie lepiej! Sprawię, że wszystkim będzie dobrze! Zrobię dobrze każdej kobiecie i każdemu... ehm... błąd w przemówieniu.... :-/
    Będę walczył o dotacje z Unii Europejskiej do Solarium! Będę walczył o unijne dopłaty bezpośrednie do każdego kolczyka nie tylko w pępku ale także w innych częściach ciała! Jestem za wycofaniem naszych kontyngentów wojskowych z Iraku i Afganistanu! Jestem za wysłaniem naszych kontyngentów do szkół żeńskich i internatów! Mało tego, sam będę stał na ich czele! Wprowadzimy w życie hasło „Make love not war”. Jeśli ktoś nie czuje się na siłach, wprowadzimy dla niego hasło „Make tea not war”. Wprowadzę w życie zakaz powstawania i stosowania dziur ozonowych! Wprowadzę dni wolne nie tylko od pracy ale także od noszenia ubrań! Jestem za legalizacją posiadania „trawki”... na trawnikach i legalizacją klepania po pośladkach w miejscach pracy.
    Nie nazywajcie mnie populistą... Nazwijcie mnie wizjonerem... Nazwijcie mnie waszym przywódcą!!! (przerwa na oklaski)
    Nie ważne czy jesteś stary czy młody. Nie ważne jakiego koloru masz skórę: białą, czarną, żółtą, czy różową w niebieskie paski. Wszyscy jesteśmy tacy sami i zasługujemy na miłość, zawody miłosne i.... choroby weneryczne. I nie pytajcie mnie co wasz prezydent (lub poseł, wójt, burmistrz- niepotrzebne skreślić) może dla was zrobić. Pytajcie co wy możecie zrobić dla waszego kraj...tzn prezydenta (lub posła, wójta, burmistrza - niepotrzebne wiadomo co zrobić). Idźcie do urn i oddajcie swój głos... Nie zmarnujcie go... Oddajcie go na mnie. Jeśli tak zrobicie... my wszyscy, cała Nasza Klasa, całe OCP forum, cały internet, cała Polska, Europa, ba... nawet wszechświat cały, ma przed sobą świetlaną przyszłość! To jak będzie? Pomożecie?!..." :diabelski_usmiech :lol:
  • dawid2107
    Classic
    • 2011
    • 1

Witam. Mam problem, otoz dzisiaj jadac moja octavka, auto stracilo moc, przy 3 tys jest koniec obortow, predkosc max 90km/h, a wciskajac sprzegla tj beig jalowy, silnik pracuje w pelnym zakresie obortow. Na zegarach nic sie nie wyswietla, zaden check engine ani inne kontrolki ostrzegawcze. Prosze o pomoc, poniewaz nie mam pojecia co to moze byc. Pomocy!

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

temat rzeka...
      szukaj "notlauf"
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)