odtwarzacz nie widzi płyty,radio nie gra

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maynard44
    Classic
    • 2011
    • 6

Właśnie dobrze widac na tych przykładach, że nie sama moc się liczy, tylko jej stosunek do masy samochodu... Soszek a jak tam u Ciebie sprzęgło, seryjne jeszcze się trzyma? U mnie jak narazie bez zarzutu, ale u Ciebie jest 30Nm więcej...jak coś, to odpisz może na priva, coby offtopa nie robic
  • rado77
    Classic
    • 2010
    • 18

Wszystko działało jak należy,odtwarzacz odtwarzał,radio grało i dzisiaj po dojechaniu do pracy wyłączyłem auto i po 8 godzinach wsiadam odpalam i stream nie widzi płyty(najpierw komunikat cd error a póżniej no cd)po przełączeniu na FM wyświetlacz wyswietla zaprogramowane stacje ale nie słychać żadnych dzwięków głucha cisza.Co się mogło stać?

Komentarz

• peb
      Rider
      • 2010
      • 254
      • Roomster (5J)

Witam
      Może być wiele przyczyn. Najpierw wyjmij wtyczki i włóż je na nowo. to może być problem z dzwiękiem. A co do płyt to może być że zebrała się wilgoć w samochodzie i osadziło się na płytce. Trzeba wyjąć i najlepiej kupić jakąś płytkę czyszczącą za 10-15 w markecie i wyczyścić laser. jak to nie da rady to trzeba zawieźć do elektryka bo dalej to tylko mogą być uszkodzenia w elektronice.
      Wyprzedaż garażowa
      Różności od książek przez budowlankę po części moto

https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytko...e=60&offset=60

Większość ofert dla OCP do negocjacji :P

Komentarz

• rado77
        Classic
        • 2010
        • 18

Nie wiem co jest tej mojej skodzinie ale dzisiaj po odpaleniu i po wciskaniu czego sie dało w tym radiu wszystko wróciło do normy i gra jak należy,podobnie miałem kiedyś z dmuchawą zawiesiła sie na kilka dni(serwis krzyknął 1500zł za nową razem z niby nierozerwalnym z nią sterownikiem-Marszałek Częstochowa)i tez zaczeła dmuchac jak nowa.Irytujące są te zawiechy.Mogłem kupić golfa...

Komentarz

Pracuję...