edzio mógłbyś zrobić jakieś zdjątka jak ta modyfikacja z klapą gaszącą wygląda. Rozwiązanie przede wszystkim ekonomiczne, bo nie trzeba wyskakiwać z kilku stów dla tunera, żeby przerobił soft. Czy ta przeróbka klapy na nic nie wpływa (ujemnie)?
Dziwne stukanie
Zwiń
X
-
Dziwne stukanie
Witam kolegów, mam taki problem a mianowicie:
- auto jest zgaszone, bujając nim na boki w silniku z prawej strony dochodzi dziwne stukanie, czy może być to poduszka silnika??
- podczas jazdy dochą do mnie dziwne stuki z lewego przedniego koła, przejżałem zawieszenie i nic nie widać, czy może to być poduszka pod amortyzatorem czy coś innego??
Pytam się bo mądry majser u którego byłem powiedział że to napewno przekładnia, wyśmiałem go bo sam się na tym nie znając to wiem że to nie przekłądnia bo z niej żadne niepokojące oznaki nie dochodzą...Prosze o porady...
-
-
Re: Dziwne stukanie
Zamieszczone przez GrabinhioWitam kolegów, mam taki problem a mianowicie:
- auto jest zgaszone, bujając nim na boki w silniku z prawej strony dochodzi dziwne stukanie, czy może być to poduszka silnika??
- podczas jazdy dochą do mnie dziwne stuki z lewego przedniego koła, przejżałem zawieszenie i nic nie widać, czy może to być poduszka pod amortyzatorem czy coś innego??
Pytam się bo mądry majser u którego byłem powiedział że to napewno przekładnia, wyśmiałem go bo sam się na tym nie znając to wiem że to nie przekłądnia bo z niej żadne niepokojące oznaki nie dochodzą...Prosze o porady...Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
Komentarz