nie wiem z kad te zale to auto nie wytrzymalo meczenia i sie zbuntowalo taki silnik potrzebuje jazdy i od czasu do czasu ostrej przegonki jesli zrobiles nim 28tys za dwa lata to twoj zakup mina sie z celem trzeba bylo benzyne z gazikiem kupic a nie td i dluzej by wytrzymal taki silnik potzrebuje minimum 40000tys rocznie ponizej tego to on sie nawet dobrze nie rozgrzeje ja od wiosny zrobilem juz prawie 20000tys ale na autostradzie to i czasem ile fabryka dala nie caly czas ale jednak.i jak puzniej ruwniutko na wolnych obrotach pracuje kieliszek z wiankiem mozna postawic.i na razie odpukac w niemalowane i jak wyzej jedz z samego rana zobacz czy robia auto czy dobre wrazenie bo najczesciej to drugie a jedyne co zajebiscie umia to cyferke na fakturze napisac za przepracowane godziny.
Ja robie 15-25kkm/rok i nic tym silnikom nie dolega.
Kolega Tymon 1.4TSI od kwietnia zrobil 60kkm - to co pewnie za duzo jak na taki silnik
Cześć.
Mam taki oto problem - nie działa mi w lewych drzwiach: Sterownie lusterka, centralny zamek, podgrzewanie lusterka.
Cały centralny zamek działa po wciśnięciu na pilocie zamknięcia/otwarcia, tylko nie lewe przednie drzwi. Drzwi zamykane z klucza zamykają się prawidłowo.
Co to może być? Mam oryginalny zamek, ktoś mi podpowiedział, że może to być sterownik drzwi(?). Jak sobie z tym poradzić? Jaki jest koszt? Gdzie to można zrobić w Warszawie?
Czy trzeba kupić nowe części czy można coś zregenerować?
szukałem, szukałem, ale rozumiem, że to standardowy tekst witający nowy temat
Trafilem na coś takiego jak moduł komfortu - to może być to cholerstwo? Naprawia się to, regeneruje czy po prostu wymienia? Kto mi powie co mojej O dolega? Goście od montowania alarmów? Do ASO nie zamierzam się wybierać...
Komentarz