posiadanie normy 505.01 albo 507.00 obowiązkowe ( choć do swojego zalałbym AMSa)
jeśli auto jeszcze na gwarancji to wiadomo że w razie czego może być "problem" ze strony ASO i lepiej poszukać czegoś z oficjalną normą VW...ale jeśli po gwarancji to możesz śmiało zalać Amsoil 5W/40 AFL - parametry oleju bardzo dobre.
no i właśnie chodzi o to, że jest na gwarancji i proszę o propozycję oleju z normą 505.01 lub 507.00
iść w millersa (półsyntetyk) ? czy jest coś lepszego...
Witam. Wiem że to dziwne co napisze ale prawdziwe. Chodzi o to że drugi raz w przeciągu dwóch tygodni zaiwanili mi spryskiwacz reflektorów. Co ciekawe to ten sam. pierwszy raz pod blokiem , drugi raz pod OBI. Nie wiem czy jest sens jeszcze raz naprawiać. Co wy na to??? W końcu nie jest to taka tania sprawa.
Trza zaślepić i już. Trudno!!!
markopol, skoro masz inwestować w to bo przykleja się komuś do łapsk to lepiej zaślep tak jak mówisz- problem z głowy swoją drogą to już naprawde szczyt kraść takie rzeczy... :evil:
Ech... Normalnie, jak czytam takie rzeczy, to nóż się w kieszeni otwiera. Może niedługo zaczną jeszcze kraść zapachy z samochodów, bo ktoś nie ma :| Tak, jak napisałeś zaślep dziurę i odłącz je od zbiornika i chyba to będzie najrozsądniejsze rozwiązanie...
Ten złamas, który to wyrwał pewnie chce to sprzedać. Może wcześniej h* ja pokręci ,albo coś zmiecie go z powierzchni ziemi. Dla mnie nie ma prawa bytu!!!!! :twisted:
Komentarz