kontrolka cisnienia oleju

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rowery_mtb
    Classic
    • 2012
    • 1

Zamieszczone przez Big
    Czesto jeźdżę po Hiszpanii i aż sie miło robi jak jedzie się po autostradzie i każdy po wyprzedzeniu zjeżdża monetalnie na skrajny prawy pas (nawet gdy są 3 pasy).
    No cóż niestety nie tylko w Polsce jest w tym temacie źle. W Anglii nie jest lepiej, przynajmniej w południowej. Dokładnie to samo. Zwłaszcza głęboką nocą ludzie jadą środkowym pasem jak ciołki. I tutaj przepisy nie zezwalają na wyprzedzanie ze "złej" strony bez względu na ilość pasów w jednym kierunku, więc żeby samemu być w zgodzie, to trzeba się dwukrotnie przelecieć po szerokości jezdni.
  • toom
    Classic
    • 2010
    • 3

help
    Dzisiaj zapaliła się kontrolka ciśnienia oleju + trzykrotny pisk na starcie, zrobiłem dolewkę 0,4( potem sprawdziłem poziom i jest full. Padł też obrotomierz.
    Olej wymieniony w lutym Mobil 0 W 40

Komentarz

• madden
      Ambiente
      • 2010
      • 106

A kontrolka świeciła na żółto czy na czerwono?
      Spalanie:

Komentarz

• toom
        Classic
        • 2010
        • 3

oczywiście niestety, czerwono, dziś próbowałem zdjąć wtyczkę , imposible, póki co powiesiłem aku na ładowarce , może to to

[ Dodano: Nie 17 Kwi, 11 21:04 ]
        no i na szczęście okazało się czym przeczytałem wczoraj (dzięki wam forumowicze), że problem leżał w napięciu akumulatora, lub w gęstości elektrolitu. Po naładowaniu kontrolki ani śladu.

Komentarz

Pracuję...