Korozja na pasku tylnych drzwi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • romang21
    Classic
    • 2012
    • 6

Zamieszczone przez Rok z Bagien
    Kwestia ceny i wyboru.
    Dokładnie - za dodatek w postaci 3D trzeba dopłacić koło 300zł więcej - trzeba się też wyposażyć w odtwarzacz BluRay ale nie zwykły tylko, też obsługujący 3D - filmów coraz więcej - zabawa fajna - zwłaszcza przy oglądaniu bajek :szeroki_usmiech
  • Gutek84
    Classic
    • 2011
    • 10

Swoją Octavkę nabyłem miesiąc temu, w dobrej cenie i z kilkoma rzeczami do poprawki:

1. Odpryski lakieru na klapie bagażnika (nie większe niż 2-3 cm)

Moje pytanie czy trzeba lakierować całą klapę, czy wystarczy tylko punktowo w miejscach odprysków? Ile to może kosztować?

2. Korozja na pasku szyby tylnych drzwi. Mały kawałek powierzchni paska odpadł z rdzą (ok.2cm). Gdzie z tym się udać? Blacharz pomoże? I jaki może być koszt?

Komentarz

• krzysiek13
      L&K
      • 2010
      • 1155

Zamieszczone przez Gutek84
      1. Odpryski lakieru na klapie bagażnika (nie większe niż 2-3 cm)
      Zrób zdjęcie w którym miejscu, może da się to jakoś ładnie zamaskować

2. Korozja na pasku szyby tylnych drzwi. Mały kawałek powierzchni paska odpadł z rdzą (ok.2cm).
      chodzi o ten czarny pasek oddzielający dużą szybę od małej? Możesz to pomalować lub zabezpieczyć jakąś farbą na rdzę i okleić czarną folia wszystkie, żeby się jeden nie odróżniał.
      Octavia

Komentarz

• ruwado
        RS
        • 2009
        • 14924
        • Octavia IV (NX3)

Moje pytanie czy trzeba lakierować całą klapę, czy wystarczy tylko punktowo w miejscach odprysków? Ile to może kosztować?
        twój wybór. jak chcesz tylko zabezpieczyc, oczyść i zrób zaprawkę. Jak chcesz artystycznie - profi lakiernik. Popytaj może w car detalingu.
        pozdrawiam - Darek
        ​​

Komentarz

Pracuję...