W swojej O2 mam założonego w salonie Niedźwiadka bezbolcowego i działa toto bez problemów od ponad 3 lat. Jedyną skuchą był przewóz dywanu, gdy pieczołowicie załadowałem samochód (co wymagało przesunięcia fotela pasażera na maxa do przodu), zasiadłem i... nie miałem jak włożyć kluczyka, więc musiałem jak niepyszny wyładować dupsko z auta, rozładować bagaż, odblokować biegi, załadować z powrotem, eeeh
Identyczną blokadę (Niedźwiedź-Lock) kupiłem do swojego drugiego samochodu, pozyskanego jako używany. Koszt rzędu 300-400 zł. Zależy od modelu auta. Plus instalacja.
W tej kupionej blokadzie była dołączona instrukcja, która wyraźnie zastrzega skuteczność tylko przy blokadzie założonej przy włączonym biegu wstecznym - tak to jest projektowane.
M.
Identyczną blokadę (Niedźwiedź-Lock) kupiłem do swojego drugiego samochodu, pozyskanego jako używany. Koszt rzędu 300-400 zł. Zależy od modelu auta. Plus instalacja.
W tej kupionej blokadzie była dołączona instrukcja, która wyraźnie zastrzega skuteczność tylko przy blokadzie założonej przy włączonym biegu wstecznym - tak to jest projektowane.
M.
Komentarz