Ok udało się włączyć przeciwmgielne jako światła do jazdy dziennej.
Teraz chciałbym je przyciemnić o 50%, próbowałem wpisywać według opisu w bajcie 8

ale wpisując tu wartość 50 i po zatwierdzeniu włączają się światła mijania przyciemnione o te 50% a nie przeciwmgielne.
Proszę o pomoc w którym bajcie szukać tego żeby dotyczyło przeciwmgielnych.
Bawiąc się znalazłem takie ale nie do końca wiem do czego służą więc nic nie ustawiałem.

Teraz chciałbym je przyciemnić o 50%, próbowałem wpisywać według opisu w bajcie 8

ale wpisując tu wartość 50 i po zatwierdzeniu włączają się światła mijania przyciemnione o te 50% a nie przeciwmgielne.
Proszę o pomoc w którym bajcie szukać tego żeby dotyczyło przeciwmgielnych.
Bawiąc się znalazłem takie ale nie do końca wiem do czego służą więc nic nie ustawiałem.

ops: mam problem z hamulcami a mianowicie: ostatnio zdarzyło się tak że hamulec stwardniał jak skała (wystąpiło to w prawdzie jednorazowo ale że sprawne hamulce to podstawa to zacząłem się martwić tym faktem...) i nie ważne czy silnik był odpalony czy zgaszony... za trzecim uruchomieniem silnika reakcja na naduszenie pedału wróciła do normy dodam iż samochód stał na małej pochyłości i w czasie całej operacji stoczył się do tyłu jakieś 1,5 metra i naduszenie na pedał nie powodowało zatrzymania samochodu brak było też luzu jałowego. 2 dni później robiłem test twardości pedału po prawie dobowym postoju samochodu bez odpalania silnika pod pompowałem hamulec ok 6-8 razy i pedał był twardy jednak miał luz jałowy. Po wduszeniu hamulca i odpaleniu sinika pedał opadł w dół po kolejnym pod pompowaniu hamulca pedał twardnieje zachowując luz jałowy i w momencie naduszeniu hamulca pedał znowu opada w dół powracając do stanu normalnego... podczas gdy pracuje silnik i hamulec jest "napompowany (twardy) " naduszając go i trzymając aż opadnie z okolic kolektora dobiega syczenie lub jak kto woli gwizdanie które występuje przy każdorazowym naduszeniu i odpuszczeniu hamulca

:szeroki_usmiech
Komentarz