Radnio Stream

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marek790
    Classic
    • 2011
    • 12

Radnio Stream

siedem50,

1 Jeżeli dużo jeździsz nocami to naprawdę warto, jeżeli nie to wyrzucanie kasy w błoto.

Inna rzecz że Octavia ma najlepsze światła halogenowe, z jakimi miałem do czynienia w samochodach.

2. Opisał Mihau

3. Powinieneś dostać, ja jak kupowałem Fabię do firmy, to dostałem.
  • krystal123
    Drive
    • 2010
    • 48

Radnio Stream

witam mam pyt odnosnie radyjka..dzialalo bez zarzutu...wczoraj wyciagnelem aku do ladowania iii brat jak wsadzal akumlator spowrotem to pomylily mu sie strony i dotknal klemami na odwrot...doslownie tylko sie musly i zaiskrzylo...odbocilem aku odwrtonie..podlaczylem poprawinie...iii posprawdzalem bezpieczniki..wszystkie sa ok...zaden nieprzeoalony...podlaczylem waga pousowalem bledy aaa radio mi sie wogole nieodzywa niechce sie wlaczyc...niepodswietla sie tak jak zawsze na zielono...a takie wag go niewykrywa...wszystkie bezpieczniki sa ok...czy radio moglo sie spalic przez to musnicie klema...czy moze ma osobny bezpiecznik z tylu radia??mozwe ktos juz sie spotkal z takim czyms i moglby mi cos podpowiedziec ?z gory dziekuje za wszelka pomoc....
    MARCINIII(Ambiente)

Komentarz

• micho_m
      Rider
      • 2011
      • 528
      • Octavia III (5E3)
      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Praktycznie kazde radio ma bezp. Sprawdz moze u Ciebie walnal. Najpierw mozesz poogladac zdjecia radia z tylu i sprawdzic czy ma bezp. z tylu.
      Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
      www.nawmar.pl

Komentarz

• blind_walker
        RS
        • 2010
        • 4533
        • Octavia I combi (1U5)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Stream ma bezpiecznik z tylu, chyba 10, latwo go zauwazyc po wyjeciu radia.
        mkII 20VT (600h worked)
        Roooooomster

Komentarz

Pracuję...