Zamieszczone przez zepter00
kierownica drzy
Zwiń
X
-
kierownica drzy
Tagi: Brak
-
-
kierownica drzy
Mobilki witam, mam dziwny problem. Otoz drzy mi kierownica przy predkosci od ok. 120 km/h. Nie drzy przy hamowaniu tylko przy jezdzie na wporst. Dodatkowo jak jade po nierownosciach typu kamyczki, lesna droga to przy malej predkosci czuje jakby kola sobie a ja sobie - cos jakby wiekszy luz w kierownicy np kola reaguja na dziure a kierownica nie. Mam 4 nowe wywazone opony, test amorkow min. 75% sprawne, rozbieznosc teoretycznie ustawiona, tarcze wymienione hamulcow i drazki jakdobrze pamietam. Co mi sie jeszcze rzuca w oczy to jakby troche nisko przod stal. Tyle wiem, a no i wahacze wedlug mojego mechanika powinny odkol isc w poziomie a one opadaja troche do srodka auta. MAcie jakies pomysly? Zycze pogodnych Swiat, mokrego poniedzialku, smacznego jajka i rodzinnej, prawdziwie rodzinnej atmosfery. PozdrawiamAby zawsze dotrzeć do celu...
-
-
Cubarius, Jeśli mogę wtrącić, to czy sprawdzałeś stan gum na wahaczach? Zerknij czy tylne nie są pozrywane, a przednie wybite(widoczny luz i czujesz to przy szarpaniu kołem lewo-prawo). A tak na marginesie ,to nie ma sensu ustawianie zbieżności jeśli zawieszenie ma luzy- a ma na pewno skoro myszkuje po nierównej drodze.
Komentarz
-
-
Auto mam miesiac, gdyz kupilem je w Bydgoszczy. Mam troche obawy czy te drzenia nie sa skutkiem jakiegos przedstawienia ramy czy cos w tym stylu, choc dwoch mechanikow wypowiadalo sie, ze auto nie bylo pukniete. Z tymi wahaczami musze zobaczyc. Jade we wtorek do ASO Skody niech mi powiedza co jest grane, bo glupie ucucie jak wali po kierownicyAby zawsze dotrzeć do celu...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CubariusAuto mam miesiac, gdyz kupilem je w Bydgoszczy.
Zamieszczone przez CubariusJade we wtorek do ASO Skody niech mi powiedza co jest grane, bo glupie ucucie jak wali po kierownicyO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
hehehehehe
Fakt, to ze z Bydgoszczy to nic nie znaczy. Blad w spojniku. Mam juz odpowiedz, ktora kosztowala mnie jakies 170 zl z resetem kompa. Okazalo sie, ze dwie wizyty u wulkanizatora to malo. Jednak chodzilo o wywazenie kol. Widocznie wulkanizator, u ktorego kupowalem opony dal.... ciala. Wizyta w ASO zrobila swoje. Wszystko gra, zaczynam sie cieszyc swoja octavia. Mysle o kupnie OCP na klape bagaznika
Nie wiem czy moge, ale oby jezdzila Dzieki za pomoc pozdrawiam
Aby zawsze dotrzeć do celu...
Komentarz
-
Komentarz