Loru - nawet zastanow sie jeszcze 1-2 dni, bo lepiej zebys mial 100% pewnosci i byla to przemyslana decyzja. Szkoda sie wycofywac po zamowieniu, bo zrobi sie klopot dla reszty :/
Klimatyzacja a temperatura zewnetrzna
Zwiń
X
-
Klimatyzacja a temperatura zewnetrzna
Witam wszystkich. Od niedawna mam octavke i chciałem zapytac czy to normalne , ze gdy mam włączona klime temperatura zewnetrzna nagle podnosi sie. I po okolo 30 min jazdy wskazuje kolo 32 stopni a jest powiecmy 20 stopni na dworze. Kolega w 1.6 ma podobnie.Pozdrawiam
-
-
Rozumiem że masz climatronic. Nie jest to normalne. Sprawdź czujnik temp zewnętrznej a najpierw to zrób samodiagnozę czy nie pojawią się jakieś błędy. Opis co i jak masz w poniższym linku:
KLIMATRONIK Zmiana jednostek wyświetlania temperatury. Naciśnij i przytrzymaj przycisk recyrkulacji. Następnie naciśnij ‘+’ temperatury aby zmieniać jednostki pomiędzy Celsjuszami i Fahrenheitami na wyświetlaczu klimatyzacji i wskaĽnika temperatury zewnętrznej. Dostępne kody diagnostyczne. Naciśn...Tomek
Komentarz
-
-
We Wrocławiu masz misiek^wro: http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=2538
Pogadaj z nim, to być może Ci to zdiagnozuje.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
Komentarz