Klimatyzacja a temperatura zewnetrzna

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • davvids
    Classic
    • 2012
    • 7

Loru - nawet zastanow sie jeszcze 1-2 dni, bo lepiej zebys mial 100% pewnosci i byla to przemyslana decyzja. Szkoda sie wycofywac po zamowieniu, bo zrobi sie klopot dla reszty :/
  • Tomi0909
    Classic
    • 2011
    • 11

Witam wszystkich. Od niedawna mam octavke i chciałem zapytac czy to normalne , ze gdy mam włączona klime temperatura zewnetrzna nagle podnosi sie. I po okolo 30 min jazdy wskazuje kolo 32 stopni a jest powiecmy 20 stopni na dworze. Kolega w 1.6 ma podobnie.Pozdrawiam

Komentarz

• Tomek_dx
      Rider
      • 2008
      • 398

Rozumiem że masz climatronic. Nie jest to normalne. Sprawdź czujnik temp zewnętrznej a najpierw to zrób samodiagnozę czy nie pojawią się jakieś błędy. Opis co i jak masz w poniższym linku:
      KLIMATRONIK Zmiana jednostek wyświetlania temperatury. Naciśnij i przytrzymaj przycisk recyrkulacji. Następnie naciśnij ‘+’ temperatury aby zmieniać jednostki pomiędzy Celsjuszami i Fahrenheitami na wyświetlaczu klimatyzacji i wskaĽnika temperatury zewnętrznej. Dostępne kody diagnostyczne. Naciśn...
      Tomek

Komentarz

• kropeck
        RS
        • 2009
        • 2319
        • Octavia II (1Z3)
        • BLF 1.6 FSI 115 KM

We Wrocławiu masz misiek^wro: http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=2538

Pogadaj z nim, to być może Ci to zdiagnozuje.
        Pozdrawiam,
        Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• Tomi0909
          Classic
          • 2011
          • 11

nie mam climatronic.

Komentarz

Pracuję...