srebrna OII WH dzis na cargo, na tylnych drzwiach na dole VTG, pozdro
Kontrolka wspomagania
Zwiń
X
-
Kontrolka wspomagania
Cześć wszystkim zachciało mi się nowej kierownicy no to mam. Wymieniłem kierownicę na obszytą skórką i po podłączeniu akumulatorka i włożeniu kluczyka mam błąd. Kierownica czyli wspomaganie pali się na czerwono, po zapaleniu auta zapala się na żółto. Co zrobiłem nie tak? Czy teraz to tylko serwis?
-
-
Re: Kontrolka wspomagania
Zamieszczone przez driver_2002Cześć wszystkim zachciało mi się nowej kierownicy no to mam. Wymieniłem kierownicę na obszytą skórką i po podłączeniu akumulatorka i włożeniu kluczyka mam błąd. Kierownica czyli wspomaganie pali się na czerwono, po zapaleniu auta zapala się na żółto. Co zrobiłem nie tak? Czy teraz to tylko serwis?
[ Dodano: Czw 28 Kwi, 11 22:19 ]
Jak to mówia....nadgorliwosc gorsza od faszyzmu, nie było potrzeby odpinac akumulatora to i kontrolki palącej bys nie miał. Ale jak juz to uczyniłes przejdziesz sie troszku i sie "naprawi"
Komentarz
-
-
Dużo na forum na temat tej kontrolki.
U mnie jest tak, że po dłuższym postoju przekręcam stacyjkę kontrolki gasną zapalam silnik i zapala się na 2 sekundy na czerwono kontrolka kierownicy :shock: . Nie występuje to za każdym razem.
Podłączenie pod kompa nic nie dało błędów brak. Co robić z nie wiem czy problemem ?
Komentarz
-
Komentarz