Może z oceną tego silnika poczekamy aż ktoś zrobi ze 100 tys. km? Bo na razie, poza głośniejszym odpalaniem nawet ten niby wadliwy nastawnik/napinacz nie spowodował żadnych awarii...
[O1] Osłona tylnej klapy HB
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O1] Osłona tylnej klapy HB
Witam ponownie.
Proszę was o nr części tego dużego plastiku który jest na tylnej klapie i jak nazywają się te blaszki które to mocuje nie mogę tego odszukać na allegro.
Numer z mojej osłony to 1U6 867 607 A jednak kiedy wpisuje go w skoda części nic nie znajduje.
-
1U6 867 605 FZamieszczone przez Robson2011nr części tego dużego plastiku
klip 1U0 868 731 AZamieszczone przez Robson2011jak nazywają się te blaszki które to mocuje
Dobrze jest jeszcze wymienić plastikowe tulejki.
tuleja 1H0 867 981Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Wpisuje te numery w skoda części i nic nie znajduje . Dobrze znam VCDS a nie moge znaleść części
Ps dzięki za numery
Komentarz
-
Komentarz
-
Wiem o tym już to robiłem genialne te zaczepy
[ Dodano: Pią 29 Kwi, 11 23:33 ]
Na skoda części nie ma tych rzeczy poszukamy gdzie indziej
Komentarz
-
Zamów w najbliższej ASO Skody.
Kupowałem niedawno i za 6 tulei i 5 klipów zapłaciłem 24 zł.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Wydaje mi się,że w ub.roku płaciłem ok.150 zł lub nawet trochę mniej.Z moimi rabatami w lubelskiej ASO.Zamieszczone przez Robson2011A wiesz może ile kosztuje nowa osłonaZbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
osłona klapy w OI HB
poproś kogoś do pomocy/podtrzymania, bo samemu to słabo idzie i nie zapomnij o uchwycie do zamykania, to najpierw. ktoś już na forum pisał, platik założony, wszystko pasuje, ale pasek w środku i zabawa na nowo
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
wiem o tym kiedyś spadła jak wkładałem wózek.Ta klapa to jest świetna do montażuZamieszczone przez Tony065osłona klapy w OI HB
poproś kogoś do pomocy/podtrzymania, bo samemu to słabo idzie i nie zapomnij o uchwycie do zamykania, to najpierw. ktoś już na forum pisał, platik założony, wszystko pasuje, ale pasek w środku i zabawa na nowo 
Komentarz
-
Robson2011, Przed chwilą dowiadywałem się w ASO.Osłona kosztuje 160 zł dla klienta.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Komentarz