problem ze wspomaganiem ;/

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kpt_Kloss
    Classic
    • 2011
    • 24

Widziałem, przegładzając wczoraj Allegro Radar taki jak na ruskiej stronie tylko, że za coś 500 zeta od Passata, poszukaj, ta trzecia manetka w ruskim manualu to do tego systemu?

To tylko z DSG zda zadanie?
  • Jureczek1964
    Ambiente
    • 2010
    • 132

Witam. Otóż od niedawna pojawił mi się taki problem iż na wolnych obrotach skodzina nie ma wspomagania gdy dodamy gazu to od 1.5 tyś obrotó wspomaganie działa normalnie ale poniżej wogóle nie działa ;/ Dodam ze pojechałem do mechanika stwierdził ze pompa. wymieniłem pompę na nową i nic. dalej to samo... Pomożecie panowie i panie? jeżeli tak to bardzo bym prosił ;]

Komentarz

• richi9
      Rider
      • 2011
      • 427

Jureczek1964,
      Problemy z przeciekami wewnętrznymi na maglownicy...?

Komentarz

• Jureczek1964
        Ambiente
        • 2010
        • 132

Nie mam pojęcia wiem ze z zewnątrz nie widać ani kropelki.

Komentarz

• Kajtiii
          Rider
          S_OCP Member
          • 2007
          • 291

A masz dobrze naciągnięty pasek napędu pompy? Względnie czy ów pasek nie nadaje się już do wymiany? Jak jest stary to parcieje i jeśli dodatkowo był źle napięty to mógł się "zeszklic" i też będzie ślizgał... trzeba szukać usterek od rzeczy najtańszych a nie od razu z grubej rury :diabelski_usmiech

Komentarz

• Jureczek1964
            Ambiente
            • 2010
            • 132

JUż wszystko zrobione. Nie wiem jakim cudem ale kolega mechanik dalej upierał sie z eto pompa i wsadził nową taką samą i działą wszystko ok... Nie wiem co jest prawdopodobnie kupiłęm nową pompe z wadą fabryczna ;((

Komentarz

Pracuję...