co ja mogę napisać....przecież doświadczenie życiowe no i staż małżeński przemawiają za Tobą więc cóż Ci mogę doradzić :P To jest nasza 2 "małżeńska" gwiazdka i ja generalnie kupłem żonie co sobie wcześniej wymyśliła i konkretnie pod życzenie ale gdybym miał wybierać coś samemu pewnie kupiłbym jakiś ciuch albo biżuteriępozdrowinka
[O1] przeróbka starego kluczyka na nowy
Zwiń
X
-
[O1] przeróbka starego kluczyka na nowy
witam.
szukałem ale nie za bardzo znalazłem. mianowicie mam jakiś kluczyk scyzoryk od vw a chciałbym go przerobić do mojej skody. kupić nowy grot tylko pytanie czy ktoś mi pilot z imobilaiserem zrobi? bo w skodzie mam taki grot jak na zdj i czy odpalę scyzorykiem czy do scyzo jest grot jak mój???Załączone pliki
-
-
Zaprogramować go chcesz???
Będziesz musiał kupić drugi grot i oddać do frezowania, a pastylkę od immo możesz przełożyć.Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Grot od zwyklego nie pasuje do scyzoryka, musisz kupic grot do scyzoryka.
Wystarczy przelozyc transponder ze starego kluczyka do nowego i problem z immo rozwiazany. Jezeli chcialbyc miec dodatkowy klucz to musisz wiedziec jaki masz transponder (id13 lud id48) i aki kupic, miec VAGa lub VAG TACHO i PIN do licznika.
Pilota zakodujesz recznie czyli poprzez wlaczenie zaplonu i wlozeniu dorabianego kluczyka w zamek drzwi i przyciskanie guzikow na nim lub za pomoca VAGa.
Sprawdz na ile MHz jest stary i nowy pilot (powinno byc napisne na obudowie) - jezeli czestoliwosci sa inne to nie zakodujesz nowego pilota.Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
Komentarz