Dane o przebiegu, miejsca zapisu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bikerek
    Classic
    • 2010
    • 24

Zamieszczone przez AdamB
    Tak dba o auto każdy z nas lub w większości
    Wiem, dlatego auta od forumowiczów to łakomy kąsek dla kupujacych i coraz czesciej daje sie słyszec głosy "Lepiej wejdz na forum ..... ( tu wstawic poszukiwany model auta) i poszukaj porządnego auta od forumowicza. Zapłacisz więcej ale będziesz wiedział co masz" - już parę razy takie coś słyszałem
    Zamieszczone przez AdamB
    A auto trzymasz w garażu czy na parkingu osiedlowym ???
    Na parkingu strzeżonym. Ale jeśli pytasz o stan lakieru. Hmmm, jakby ci to powiedzieć. Jestem maniakiem car-detailingu i lakier jest w stanie lepszym niż w fabrycznie nowych autach (zdjęcia możesz zobaczyć z watku o dbaniu i czyszczeniu naszych skodinek - którego jestem autorem). A o stan lakieru, felg i wnętrza dbają takie kosmetyki jak Meguiars, Swisswax, Zymol, czy 404Aerospace i tak od .... nowości
    manius
  • wojtek1982
    Ambiente
    • 2009
    • 108

Hej

Możecie napisać gdzie w O1 z 2004 roku, 1,9 TDI ASV-ka są zawarte dane o przebiegu? Sterownik silnika, ABS itd i jak to działa? Słyszałem np, że dane o przebiegu zawarte w ABS są obliczane na podstawie jakiś kliknięć itp? Czy to prawda i jak to czytać?

Komentarz

• kabanos
      RS
      • 2011
      • 4544
      • Octavia I combi (1U5)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

W instrukcji obsługi programu VCDS do pobrania tutaj: http://www.vcds.pl/index.php?mod=site&id=15 na stronie 54 jest opisane jak to można sprawdzić.

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

Pracuję...