ROZKODOWANE RADIO

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • slawekg
    Classic
    • 2010
    • 15

ROZKODOWANE RADIO

Zamieszczone przez Samiec
    Posiadam sprawny sensor z anglika, ale moj był na 4 poduszki, a z anglika jest na dwie.
    Czy można w niego wgrać soft na 4 poduszki?
    Można ale nic to nie da.Nie we wszystkich sensorach są podłączone wszystkie piny.
    Zamieszczone przez Samiec
    Pyt. kolejne, w tej chwili i tak mi nie działa sensor, poduch jeszcze nie wmontowałem nowych, czy moge sobie wymontować i jeżdzić normalnie?
    Możesz jeździć-nawet nie wiesz ile takich aut jeździ gdzie zamiast poduszek są zaślepki.Oczywiście świadom tego,że poduszek jest brak.
    Pozdro: slawek
  • Frag
    Classic
    • 2009
    • 34

ROZKODOWANE RADIO

Koledzy małżonka pozostawiła auto na światłach przez całą noc i się rozładował - odpaliłem kablami ale radio oryginalne skodowskie z mp3 się rozkodowało - Kodu nie pamiętam i nigdzie nie mam zapisanego - co robić ???
    Pozdrawiam Frag

Komentarz

• Grzegorz56
      Rider
      • 2010
      • 266
      • Octavia II (1Z3)
      • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Jak rozumiem radio było zamontowane fabrycznie? Jeśli tak to musisz zgłosić się do ASO i albo dadzą ci kod za darmo albo będziesz musiał zapłacić za ściągniecie kodu.

Komentarz

• Frag
        Classic
        • 2009
        • 34

Czy ktoś dysponuje urządzeniem do rozkodowywania czy tylko pozostało mi ASO
        Pozdrawiam Frag

Komentarz

• agrala
          Rider
          • 2011
          • 397

Ja dysponuje takim urzadzeniem ale musze to radio dostac do reki zeby wyciagnac PIN.
          Raczej nie oplaca Ci sie go wysylac bo za 50zl zrobia ci to w serwisie RTV
          Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
          Emulator czujnika poziomu oleju G266
          Napraw sterowników AIRBAG

Komentarz

• abstinent
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 4842
            • Octavia II combi (1Z5)
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Frag, jak aso normalne to za darmo Ci wprowadzą, nie podadzą bo nie mogą (teoretycznie)

Komentarz

• przemek77
              Ambiente
              • 2009
              • 100

tu musisz sie zalogować i podać dane z radia jak kod dostałem po 5 min
              Forum for service technicians working in the field of consumer electronics repairs. Service manuals and datasheet searching.

powodzenia
              Octavia 1,8 20V

Komentarz

• dab
                Ambiente
                • 2011
                • 117

Zamieszczone przez przemek77
                tu musisz sie zalogować i podać dane z radia jak kod dostałem po 5 min
                Forum for service technicians working in the field of consumer electronics repairs. Service manuals and datasheet searching.

powodzenia
                Moglbys podaclinka do konkretnego watku gdzie prosiles o pomoc?
                dzieki
                pozdrawiam
                dab

Komentarz

• przemek77
                  Ambiente
                  • 2009
                  • 100

Ale najpierw musisz sie zalogować, potem napisz z prośbą o pomoc (pomoże gogle tłumacz lub inny post na wzór jeżeli nie znasz języka) podajesz nazwe radia model i numer fabryczny radia

powodzenia
                  Octavia 1,8 20V

Komentarz

Pracuję...