Jeżeli przebieg migawki jest autentyczny to 50d za 2000zł. To jednak inna-lepsza klasa sprzętu. Miałem, więc wiem co mówię :P
serwisowany "puchacz"
Zwiń
X
-
serwisowany "puchacz"
Witajcie tak jak wczesniej pisalem oddalem auto do serwisu na wymiane oleju i przeglad, wczesniej zauwazylem ze szlauch do turbo jest zapocony po za tym nic nie bylo...
dzis rano zaprowadzilem samochod...okolo 17 odebralem.
Wymienili olej (mobil1), filtry, plyn chamulcowy i wszystko co przy 90 000 (chociaz jeszcze tyle nie ma) sprawdzic czy wymienic trzeba.
A no i ten szlauch od turbo oczyscili i powiedzieli ze nic tam nie ma zeby po prostu go obserwowac... OK... odebralem samochod pojechalem na zakupy i wracajac parkujac w garazu slysze puchacza!!!!!!! :evil: szlag mnie trafil
jutro jade i niech cos z tym robia(Puchacza slychac przy malych obrotach jak jest przy wiekszych nie wiem)...za przeglad zaplacilem ponad 500 E a tu taki wynik ...tak ze mam tylko jedno do powiedzenia brawo serwisanci!!!
[ Dodano: Czw 26 Maj, 11 21:31 ]
moze wiecie co tomoze byc :?:
-
-
Zamieszczone przez likossA no i ten szlauchILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
-
co prawda to prawda no ale nie o retoryke chodzi.. za chwile jade do skody niech cos z tym "puchaczem "robia.....trzymajcie kciuki-kto moze
[ Dodano: Pią 27 Maj, 11 09:48 ]
no i bylem... wszystko jest w porzadku
spawdzili , osluchali turbo i jest OK wiec nie przejmuje sie niczym i za dwa tygodnie czeka mnie jakies 3000-4000 km jak nie wiecej
[ Dodano: Nie 05 Cze, 11 20:01 ]
OK i po przegladzie na drugi dzien po przegladzie pojechalem znowu do skody...gosc przejechal sie ze mna jak pisalem wyzej wszystko sprawdzili i ma byc OK i jak na razie wyglada ze jest OK moge jeszcze tylko dodac ze po wymianie filtrow autko jeszcze lepiej chodzi a jutro zerkne na olej ( zalany jest mobil 1- tylko idioci przykleili nalepke inf. na drzwiach-to normalne???)
A za kilka dni bedzie okazja porozgladac sie za OCP na Polskich drogach - urlop w gurach
Szerokiej drogi wszystkim Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz