problem z centralnym.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • paulk
    Classic
    • 2012
    • 3

problem z centralnym.

matompra, ewentualnie (jeśli masz garaż z prądem) możesz sobie dokupić coś ala mata grzewcza na miskę olejową.
  • miron1991
    Classic
    • 2011
    • 6

problem z centralnym.

Witam!!

Mam moją Octavie I od 3 miesięcy i takie pytanie, bo na kluczyku do otwierania mam taki guzik więc stwierdziłem ze jest centralny z pilota, super! poszedłem kupiłem baterie (15 zł sztuka) wymienilem iii...dalej cisza nic sie nie otwiera nic sie nie zamyka. to jest tylko taka atrapa czy coś się popsuło? może jakoś zaprogramować to trzeba?

Komentarz

• parasite
      L&K
      • 2011
      • 1368

Może wystarczy zsynchronizować pilota z centralnym. Jeśli dobrze pamiętam:
      wciśnij przycisk na pilocie otwierający drzwi,
      otwórz drzwi z kluczyka.
      I powinno śmigać
      AGR 112KM, 232Nm
      Subaru Impreza GH 2.0 150KM

Komentarz

• miron1991
        Classic
        • 2011
        • 6

niestety ten sposob nie działa .

Komentarz

• ulysse
          Rider
          • 2010
          • 496

kolego o centralnym jest ze 100 tematów. Nikt nie jest wróżką i nie wiemy jakie masz wyposażenie, czy centralny jest orginalny czy dokładany. I jaki to jest pilot 2 przyciskowy czy 3 ?

Sprawdź wszystkie przypadłości które zostały wymienione w innych tematach.

Komentarz

• Octan
            Rider
            • 2006
            • 653

W starszych modelach Octavii guzik na kluczyku to był włącznik żaróweczki - latarki i nie służył do otwierania drzwi z centralnego tylko do przyświecenia sobie w ciemności aby łatwo było trafić kluczykiem w szparę zamka. Jeśli w okolicy grota kluczyka masz szklaną malutką bańkę to jest właśnie wspomniana żaróweczka.

Komentarz

• tomus7
              RS
              • 2010
              • 1896
              • Peugeot

miron1991,
              Zamieszczone przez Octan
              W starszych modelach Octavii guzik na kluczyku to był włącznik żaróweczki - latarki i nie służył do otwierania drzwi z centralnego tylko do przyświecenia sobie w ciemności aby łatwo było trafić kluczykiem w szparę zamka. Jeśli w okolicy grota kluczyka masz szklaną malutką bańkę to jest właśnie wspomniana żaróweczka.
              To co napisał kolega jest w 100% prawdziwe wiem z autopsji bo też tak mam dołożyłem centralny z pilotem i śmiga
              ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
              http://www.bunkry.pl/pl/index.html
              a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
              http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
              Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207

Komentarz

Pracuję...