[O1] Trzaski , stukanie w drzwiach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Marek_Gie
    Classic
    • 2011
    • 12

Założę taki ogólny temat, w którym każdy może zadać dowolne pytanie/problem, może ktoś będzie w stanie pomóc .

1. Korzystam z czytnika RSS, czy jest możliwość tak to ustawić, żeby czytnik ściągnął wszystkie wpisy z dodanych blogów od początku ich istnienia, a nie tylko np 25 ostatnich. Korzystam z Brief dodanego do Firefox.
    Roomster 1.2 TSI
    Golf VI 1.6 TDI
    Impreza GT
  • mazurkiewicz4
    Classic
    • 2010
    • 11

Witam . Od jakiegoś czasu coś w drzwiach zaczęło stukać , trzaskac w dzwiach na dołkach , wiem że to wina naszych dróg ale może idzie to jakoś poprawić w tych dzwiach to jest strasznie w kurzające :cry: . Jeszcze jedno mam elektryczne szyby może jakieś cięgła za to odpowiadają . Proszę o pomoc .

Komentarz

• Sev
      L&K
      • 2007
      • 1295

U mnie pomogła regulacja przy zamku, tzn tego ucha co jest przykręcone do słupka/nadkola. Walczyłem z tym chyba z tydzień ale się udało. Ogólnie drzwi dociśnięte tym uchem w dół i jest cisza, zamykają się jak fabryka, są równo i nie odstają.

Żeby sprawdzić czy to rzeczywiście na zamku, otwórz szybę i spróbuj drzwiami, łapiąc za klamkę i wewnętrzne uchwyty poszarpać góra dół, i do auta i na zewnątrz.
      6Y20VT codename FiA - v.1.5 - 213KM/339Nm
      Polecam NETCAR.PL - Opony i Felgi, VAGSerwis.pl

Komentarz

Pracuję...