Czy ktoś zna warsztat przy Patriotów w Wawrze (prawa strona torów w kierunku Otwocka) Na wysokości Międzylesia-Miedzeszyna? Reklama przy drodze SKODA, VW, Audi.
Wyciek
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Wyciek
Dzisiaj zauważyłem małą kałużę po moją O2. Płyn bez zapachu, nie olej, nie benzyna. Kapie na wysokości bocznego lusterka, po prawej stronie. Na nic nie wjechałem, o nic nie zaczepiłem. Macie pomysły co to może być?
-
Macie, jeśli korzystasz z klimy ( co przy obecnej aurze jest pewnikiem) woda z parownika musi gdzieś spływać. Nie ma powodu do paniki.
Komentarz
-
Cordi wstępnie mnie uspokoiłeś. Jak nie wycieknie tego dużo więcej, to uspokoję się bardziej. Ech te lęki posiadacza nowej fury :wink:
Komentarz
-
Słuchaj u mnie w O1 1.9 TDI ASV też po jeździe z klimą się troche wody zbiera pod autem więc nie ma powodu do niepokoju. Pozdrawiam.
PS. Co ile się powinno jechać żeby sprawdzić i ewentualnie wymienić/dodać czynnik chłodzący bo słyszałem ze bez tego to coś tam się przycierać może.
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016

Komentarz
-
-
Jak zacząłem jeździć moją octavką, też kiedyś włosy stanęły mi dęba. Patrzę, a tu kap, kap, kap. wtem obok podjeżdża Leon i to samo kap, kap, kap. Okazało się, że to woda skapuje pod spód - z klimy. jak kałuża wyschnie, to nie ma strachu.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Czynnik niby zalecają że co roku... ja osobiście chyba co dwa będę jeździł i sprawdzał
W tym roku już to za mną
Komentarz
-
Jedni jeżdżą co roku inni co dwa lata. Ja zawsze raz w roku robię pełny serwis tzw. kombajnem. Nie ma reguły. W zeszłym roku, podobno ubyło mi przez sezon trochę czynnika. W tym roku - było prawie 100% Wole dmuchać na zimneZamieszczone przez roLLoCo ile się powinno jechać żeby sprawdzić i ewentualnie wymienić/dodać czynnik
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
W sumie to dziwne, ze nie zrobili jak w BMW - woda tam leje się zwykle na układ wydechowy...
Komentarz
Komentarz