pewnie ten, co szuka pracy - tak przypuszczam
[O1] Błotnik Lewy Przód
Zwiń
X
-
[O1] Błotnik Lewy Przód
Witam
Panowie, panie , forumowicze muszę wymienić lewy błotnik w mej octavii 1999r produkcji wersja 2000. bo korozja poczyniła już nieodwracalne szkody.
Moje pytanie brzmi następująco , szukając błotnika jaki zakres rocznikowy wchodzi w grę by nie kopić błotnika na pierwszy rzut oka podobnego a którego później nie dopasuje.?
A może ktoś z was posiada błotnik lewy przód najlepiej w kolorze srebrnym do sprzedaży.?Auto: Skoda Octavia I
Kolor: Srebrny
Pojemność: 1,8T 20V
Moc: 150KM
Typ silnika: AGU
Gaz: STAG-4
-
-
ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzZamieszczone przez fidodidoczyzby octavie I robia do tej pory.? na tych samych podzespolach.?
Pytałeś o przedni błotnik,więc Ci odpowiedziałem.Auto: Skoda Octavia I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fidodidoa co jesli sie mylisz zwrocisz mi za blotnik ktory nie bedzie pasowal.?
Natomiast jeśli pomimo obaw kupisz błotnik do O1 z rocznika np.2009 i będzie pasował
wisisz mi Black Jasia Wędrowiczka 0,7l.Ok? :PZbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Szukaj używanego oryginału, a nie nowego zamiennika. Ze zmianą jest trochę zabawy, ale jak masz wolne 2 - 3h to dasz sam radę. Jak by co służę pomocą, sam niedawno przerabiałem temat po spotkaniu z sarną.
Oczywiście podejdzie ci błotnik z każdej O1 przed i po FL. No chyba, że masz kolor, który występował tylko w O1 przed FL. Ja tak miałem, posiadam grafit przed FL który jest ciemniejszy od tego po FL, na szczęście udało mi się trafić błotnik w stanie bardzo dobrym w tym samym kolorze.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
no mój jest srebrny skoda jest polska i w sumie może być różnica w odcieniu choć wolałbym by się udało tego uniknąć.
problemem jest właśnie znalezienie lewego błotnika przód srebrnego ponieważ prawych jest na allegro w bród a lewych jak na lekarstwo.?Auto: Skoda Octavia I
Komentarz
-
-
Jaki świat jest dziwny. Ja mając niezbyt popularny kolor jaki jest przed FL grafit, znalazłem błotnik od ręki. A ty posiadając popularny srebrny masz z tym problem. Szukaj jeszcze w ogłoszeniach o sprzedaży aut, może ktoś sprzedaję na części.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
Komentarz