[O2] adaptacja rns 510/columbus - brak dzwieku

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Toshi
    Classic
    • 2012
    • 4

lilo, nie mówie smatfonowi "NIE" ale po prostu na co dzień jest mi az tak rozbudowane urządzenie nie potrzebne, póki co dzwonie i pisze sms-ki jest tego dosyc i sporym autem jest mocna bateria i ze zawsze ma zasięg, może kilka razy mi się zdarzyło aby był poza zasiegiem. do tego jest wytrzymały, nie boje sie ze jak upadnie to już sie nie właczy i bedzie zepsuty do neta itp mam laptopa, stacjonarke, aparat i jakoś nie odczuwam braku takiego urządzenia. ale czasy sie zmieniły, technika poszła do przodu i teraz telefon komórkowy to małe, przenośne biura które już potrafią tyle co normalny komputer ze smartofonami mam czasem kontakt, czasem się nimi pobawie ale póki co tyle ;p i tak większe zainteresowanie budzi moja 6310i jak gdzies wsród ludzi którzy bawią sie swoimi dotykowymi a tu nagle dzwoni moja z klasycznym dzwonkiem nokii spojrzenia czasem bezcenne nie wiem tylko czy patrzą z żalem i politowaniem czy z zazdrości ;p w każdym razie ja się nie krępuje wyciągnać z kieszeni

ale, kto wie moze kiedys zaopatrze sie w jakiegoś smartfon-a
    New and Proud
  • jeden01
    Classic
    • 2011
    • 4

Hej

Mam problem z zakodowaniem RNS510 w mojej O2. Po zamontowaniu i zakodowaniu jest cisza.
    W środku jest sound system i w rns tez ustawiłem aby był on aktywny i dzwiek słysze tylko w chwili gdy VCDSem wejde na sound system i przez chwilkę słychać dzwięk.
    Co może być nie tak ?
    Czy musze też zmienić gata, mam końcówkę F.
    Jak trzeba mogę wrzucić scan

Komentarz

• Andys
      Elegance
      • 2007
      • 762

jeden01, jeśli poprawnie zakodowałeś SS w Columbusie, odłącz na kilkanaście sekund wtyczkę od SS pod fotelem, podłącz ponownie.
      Pozdrawiam,
      Andys

Komentarz

Pracuję...