Jeżeli mam oznaczony odpowiednio klosz to dobór oświetlenia jest dowolny i mogę spokojnie zakupić sobie takie światła jak z oferty na ogloszeniach i nie będzie problemów w razie kontroli?Montaż takich świateł w samochodach na gwarancji powoduje jej utratę?
usterka tepomatu
Zwiń
X
-
usterka tepomatu
Witam
jest to moj pierwszy post w życiu wiec porsze o wyrozumiałość i licze na szybka pomoc w diagnoze
Problem wyglada nastepujaco kupilem skode octavie rs przy kupnie zapomniałem sprawdzić tempomatu /maiasto/ jednak wracając po zakupie chciałem sobie takie urzadzienie włączyć jednak po przejsciu z OFF na ON nic sie niedzieje nie utrzymuje prędkości. Niejestem mechanikiem i niemam pojecia co moze byc przyczyna, kolega podłączył komputer jednak żadnego błędu nie pokazało. Moje drugie pytanie jest czy można zmienić kat oświetlenia drogi ponieważ jeżdżę w UK i świece po oczach tym z naprzeciwka.
Dziekuje i pozdrwaim
Michał
SKODA OCTAVIA RS 2007r
-
-
kozioloro, przeloczenie tempomatu na ON automatycznie nie skutuje w utrzymywaniu predkosci. Musisz ja zaprogramowac wciskajac chyba gorny przycisk podczas jazdy. Jesli jednak tak zrobiles, to bedziesz pewnie musial rozebrac manetke i przeczyscic styki.
Co do regulacji swiatel to masz dwa pokretla. Gdzies na forum byl ladny poradnik z fotkami.
Komentarz
-
-
kozioloro, chodziło mi o te pokrętła (dwa zdajsie) białe na reflektorach z tyłu
Popatrz tutaj - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=#519908.
Komentarz
-
Komentarz