Octavia 1.6 FSI - pompa paliwa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • astan00
    Classic
    • 2013
    • 1

Ja miałem to samo,capiło tylko przez chwilke a potem było juz ok. Odgrzybianie i wymaina filtra kabinowego najlepiej węglowego dała afekt.Więc jeśli woda nie dostaje się do wnętrza i dywaniki Ci nie gniją to już wiesz co masz zrobić
  • liet
    Classic
    • 2011
    • 3

Witam wszystkich.

Na moje nieszczęście jestem zmuszony wymienić w moim autku pompę paliwa.
    Numer części to: 03C 127 025 R
    Mechanik w serwisie przepełnił czarę goryczy gdy za część zażądał 1200 zł...
    Bezskutecznie próbowałem znaleźć tą część w internecie, w związku z czym chciałbym się zgłosić do Was o pomoc.
    Czy ktoś wie gdzie na Śląsku, ewentualnie w Małopolsce można kupić taką pompę taniej?
    Oczywiście zdaje sobie sprawę, że swoje musi kosztować ale 1200 zł to chyba przesada...
    Bardzo proszę o informację...

Komentarz

• kropeck
      RS
      • 2009
      • 2319
      • Octavia II (1Z3)
      • BLF 1.6 FSI 115 KM

:-) ciekawe kiedy ja się powinienem spodziewać u siebie wymiany tej części ... może zamówić od razu dla siebie ... :-) a może warto (trzeba policzyć wcześniej) zamówić do kogoś w UK, a potem dopiero wysłać do Polski.
      Pozdrawiam,
      Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• liet
        Classic
        • 2011
        • 3

Oczywiście jestem wdzięczny za link, jednakże nie mam przekonania do zakupów przez internet poza granicami Polski.
        Jeżeli ktoś ma jakieś namiary na Śląsku lub w Małopolsce, bardzo proszę o kontakt.

Komentarz

• Wojtek45
          Classic
          • 2008
          • 1

Może to: http://www.pompapaliwa.pl/?1735,pomp....8t-2.0-2.0fsi

Komentarz

• liet
            Classic
            • 2011
            • 3

Niestety, ale to nie ta część. Wygląda zupełnie inaczej, no i nie zgadza się numer części...

Komentarz

• kropeck
              RS
              • 2009
              • 2319
              • Octavia II (1Z3)
              • BLF 1.6 FSI 115 KM

Zamieszczone przez liet
              Oczywiście jestem wdzięczny za link, jednakże nie mam przekonania do zakupów przez internet poza granicami Polski.
              Jeżeli ktoś ma jakieś namiary na Śląsku lub w Małopolsce, bardzo proszę o kontakt.
              Gość ma na ebay dużo aktualnych sprzedaży i świeżych komentarzy (ponad 12 tyś.). Ja bym się nie bał u niego robić zakupów.
              Pozdrawiam,
              Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

Pracuję...