No niestety nie dzieje się tu wiele, ale wiosna idzie i OCP kuj-pom powinno odżyć.
Problem z immo, recznie wprowadzenie kodu
Zwiń
X
-
Problem z immo, recznie wprowadzenie kodu
Witam, mam problem z immo, myga ciągle. Wcześniej zdarzało się to sporadycznie i po kilku próbach ustępowało, a teraz mam tak ciągle. Próbowałem z drugim kluczykiem i efekt ten sam. Doczytałem się, że można ręcznie wprowadzić kod aby móc uruchomić samochód. I tu moje pytanie jak wprowadzić ten kod i skąd ten kod mam wziąć. Szukałem po necie i nic nie znalazłem na ten temat do scody. Moje auto to scoda octavia 1 99r. 1.9 tdi slx.
-
-
padł ci prawdopodobnie taki kabelek który idzie do stacyjki (czy też w jej okolicy) miałem podobny problem w aso rozwiązali to bodajże za 130zł - ale jeśli to tylko wymiana przewodu to możesz spróbować samodzielnie (niestety nie pomogę dokładnie który to)
nie słyszałem by można było kod od imo wprowadzić ręcznie
Komentarz
-
-
Kod od immo idzie wprowadzić ręcznie poprzez manetke od komputera pokładowego. Niesttey za kazdym zgaszeniem auta trzeba powtarzac ta procedure. Jesli nie masz kodu PIN dołączonego do kluczyków pozostaje ASo, tam podłąćżą sie oni online z fabryka i zrobia ci na glanc za jakies 130 pln jak mi mówiliSKODA OCTAVIA TOUR
1,9 TDI 130PS 295Nm SLX ELEGANCE
BLACK COMBII
SOFT by BRK -TUNING + JEDNOMAS G60
Komentarz
-
Komentarz