problem z turbo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • AUDIag
    Classic
    • 2010
    • 26

problem z turbo

Zamieszczone przez heretyk
    Troche lipa bo czesto jezdze w dlugie trasy i gdyby, odpukac, zlapal kapcia to nie usmiecha mi sei dymac 1000km z predkoscia 80km/h
    Po pustyni jeździsz? Znajdziesz se na necie wulkanizatora i podjedziesz...

Zamieszczone przez heretyk
    Czy zamiast tej 16 moge przelozyc ta 15 z drugiego samochodu i w razie "w" moglbym jezdzic z normalna predkoscia (przypominam mam 225/45 R17) Przeciez nie zmieszcze do tej dziury opony 17"...
    Rozumiem, że na różnych rozmiarach i różnych oponach zamierzasz jeździć z "normalnymi" prędkościami? Przemyśl to jeszcze.
    Elektronika Samochodowa AUDI VW SEAT SKODA
    VAS VCDS
    WWA - GROCHÓW
  • moti86
    Ambiente
    • 2009
    • 171

problem z turbo

jadac z czestochowy i na wysokosci siewierza nie wiem co si estalo al eautko zaslablo
    poprostu brak turba zero ciagu i tak do samych żor
    gasilem go odpalalem ale nicc moze mial ktos podobny przypadek pomoze ktos)
    dodaj ezdjecie bo zauwazylem cos nie tak z przewodem nie wiem wogole czy to od turbo ale zrobilem zdjecie i ocencie
    Załączone pliki
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=32490
    Bleee Bleee Bleee

Komentarz

• sebas101
      Drive
      • 2009
      • 58

raczej jest to wąż od podciśnienia które steruje pracą turbiny stąd brak mocy radzę usunąć nieszczelność lub wymienić wąż powinno wszystko wrócić do normy

Komentarz

• moti86
        Ambiente
        • 2009
        • 171

sebas101, no dziekujee zrobie to jak najszybciejj i zobaczymy jako bedziee:0

[ Dodano: Sob 20 Sie, 11 23:16 ]
        wymienilem wąż ktory znajduje sie na zdj i braklkefektow no chyba ze jest jakis inny niesprawny jeszcze??
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=32490
        Bleee Bleee Bleee

Komentarz

Pracuję...